icon

Máte skúsenosť s operáciou sleeve gastrectomie?

erikasadek
1. nov 2010

ahojte ja s velkou pravdepodobnostou pojdem na tuto operaciu a zaujimalo by ma ci sa najde niekto kto sa tiez zamysla sa nad touto operacoiu, alebo uz ju mate za sebou..
alebo mate niekoho vo svojom okoli kto ju uz podstupil...

akokolvek to je budem rada ak sa ozvete a date svoju ospbnu skusenost svoje pocity...... proste vsetko okolo.. 🙂

tiagospliter
9. okt 2017

@shimsa ked nebude, vypytaju si iny listok neboj, ja som nemala ziadny, moja obvodna ani nevedela kam idem, az kym som nepotrebovala listky na vsetky vysetrenia :D Cize na prvu som prisla bez nicoho a v pohode som to ukecala :D :D :D

shimsa
9. okt 2017

@tiagospliter tak super teda 😊 uz sa mi to bliiiiizi 😀 vo stvrok idem na prvy pokec 😀
Mohla by si mi prosim ta napisat ako prebiehala prva konzultacia, ci ta tam vazili a ci si sa tam musela vyzliect...

kajustek2007
9. okt 2017

@shimsa ano povazia odmeraju pas a boky.Ja idrm buduci stvrtok.Ides do Bb?

kajustek2007
9. okt 2017

Este sa chcem spytat ked vas mali operovat brali ste si cele pyzamo ci koselu co je lepsie?dakujem.

shimsa
9. okt 2017

@kajustek2007 ano do bb idem tento stvrtok 🤗 a ty ides buduci uz na op? A co sa tyka toho pyzama myslim ze cele bude lepsie nakolko rany po op budes mat na bruchu... a ked ti ich budu kontrolovat tak vyhrnies len vrchny diel a nemusis sa odhalovat v pripade kosely cela. Aspon to je moj nazor 😉

kajustek2007
9. okt 2017

@shimsa super dakujem.buduci tyzden idem s vysledkami z vysetreni a da mi termin.

tiagospliter
10. okt 2017

@shimsa neboj bude to v pohode, vyzliekat sa nebudes, len odmeraju, odvazia

@kajustek2007 ja som mala aj koselu aj pyzamo 🙂

fredy39
10. okt 2017

Tak môžem byť happy už aj ja 😊 dnes som sa dovolala a objednala som sa na 26. 😊 už teraz sa neskutočne teším ale zároveň bojím že čo ak odídem s plačom odtiaľ že má nezoberu 😢

fredy39
10. okt 2017

@shimsa ja som sa dnes objednávala na prvú konzultáciu do BB a povedali mi ze iba zdr kartu mi treba 😂😂
O vymennom lístku nebolo nič povedané

tiagospliter
11. okt 2017

@fredy39 to neznamena, ze ho nebudu chciet, mne to tiez tak povedali a potom sa bohovo cudovali, ze ho nemam :D typicke, ale inak su zlati 🙂 26.10. idem aj ja na polrocnu kontrolu 🙂

fredy39
11. okt 2017

Takže radšej ho mam pýtať doktora keď pôjdem po kartu? 😊
Fakt? A o koľkej? mne vraveli 10:45 keďže som spod tatier žeby sme nemuseli tak skoro ráno vstávať 😊

tiagospliter
11. okt 2017

@fredy39 ja rano 8.30 🙂 to tam uz asi nebudem o tom case

fredy39
11. okt 2017

@tiagospliter tak to je škoda 😔

kajustek2007
11. okt 2017

@tiagospliter ides po pol roku a kolko kg mas dole.Prosim ta co po operacii su nejake hadicky alebo ako to je po operacii?

mirka171
11. okt 2017

@kajustek2007 ja som mala len vyvod z brucha...niekde vraj davaju aj z mocoveho

tiagospliter
12. okt 2017

@kajustek2007 iba jedna hadicka z brucha

kajustek2007
12. okt 2017

@tiagospliter a prosim ta kolko sa ti podarilo schudnut?

shimsa
12. okt 2017

Cavte baby takze prvy pokec u pana dr. uspesne za mnou 😊 nebolo to nic strasne. Dokonca som ho pobavila tym, ze ako som to na neho cele vybalila, ze chcem byt operovana 😁 dal mi papier so zoznamom vysetreni ktore musim absolvovat, pekne mi vsetko povysvetloval.... Teraz uz len verit ze vsetky vysetrenia dopadnu dobre. 🙏🍀

kajustek2007
12. okt 2017

@shimsa drzim palce aj ja som sa bala aby bolo o.k a mohla byt zoperovana
Vsade sa dlho caka najma na endokrinologii no mne to netrvalo ani mesiac chvalabohu.Este ze mi robi moja teta sestricku na endokrinologii bola som v Bb doktor Pura uzasny doktor.

fredy39
14. okt 2017

@shimsa koľko máš bmi ak smiem vedieť??
Ja idem nakoniec 19teho a neskutočne sa bojím že odídem s plačom že má nezoperuju 😂😂 ja mam bmi cca 37 ale mam dosť problémy s kolenom cholesterolom atď atď 😊
Neskutočne sa bojím.. Asi sa tam rovno rozplačem keď mi povie ze nie 😔😂

jelly265
14. okt 2017

@shimsa ja keď som tam prišla prvý krát tak som na neho vybafla toľko otázok že sa ma opýtal či je niečo čo neviem o opke 😀 ja som si komplet všetko nastudovala keď som tam išla. Včera som mala 10 mesiacov od opky a lepšie rozhodnutie som nemohla spraviť ako sa dat operovať.

kajustek2007
19. okt 2017

Tak idem akurat s BB termin operacie mam 20.2.2018 som trosku sklamana ze az taku dobu budem cakat.:'(

zdenkakarolina
19. okt 2017

@kajustek2007 Prečo,no hlavné,že bude a sviatky prežiješ v klude,či ?

kajustek2007
19. okt 2017

@zdenkakarolina ved ano len som cakala skor ale nevadi vydrzim jasne hlavne ze sa dockam.

kajustek2007
19. okt 2017

Zienky tie ktore ste boli operovane v Bb mozte mi povedat ako to prebieha den pred operaciou mam prist a dalej?kolko cca trva operacia?dakujem pekne za info.a kolko ste v nemocnici?

fredy39
19. okt 2017

@kajustek2007 dnes som bola v BB aj ja 😊 ja som bola na prvú konzultáciu 😊 a som šťastná že som odišla s papierom na vyšetrenia 😊 teraz stres bude ďalší 😝
A aj mi mamka spomínala že niektorá žena vravela ze ma termín niekedy vo februári 😊

kajustek2007
19. okt 2017

@fredy39 o kolkej si bola?ja 9.30.

fredy39
19. okt 2017

@kajustek2007 no keď som si pozrela tvoju fotku tak si bola predomnou 😊 bola si s mamkou a sedeli ste vedľa nás 😊

kajustek2007
19. okt 2017

@fredy39 ty si bola ta mlada v okuliaroch?Ak ano ved to si bola chuda.Ano bola som s maminou.

fredy39
19. okt 2017

@kajustek2007 chudá?? 😂 tak nemám 130kg ale mam dosť a to ze som vysoká.. Ale č. 48-50 má už nebaví kupovať 😔
A chcela som skúsiť že čo mi povedia a chvalabohu len pozitívne veci.. Že aj keď mám BMI 38 tak som vhodný adept