Máte skúsenosť s operáciou sleeve gastrectomie?
ahojte ja s velkou pravdepodobnostou pojdem na tuto operaciu a zaujimalo by ma ci sa najde niekto kto sa tiez zamysla sa nad touto operacoiu, alebo uz ju mate za sebou..
alebo mate niekoho vo svojom okoli kto ju uz podstupil...
akokolvek to je budem rada ak sa ozvete a date svoju ospbnu skusenost svoje pocity...... proste vsetko okolo.. 🙂
@monipa767 neni zac 😊 ja som na op este nebola prave som v stadiu vysetreni na ktore som objednana koncom novembra akurat s endokrin. Mam trosku problem lebo tam som objednana este len na odbery a to v decembri a na vysetrenie sa Boh vie kedy dostanem. A taktiez mam problem aj so psychologickou, neviem nijaku zohnat ale uz mam aspon nejaky typ.
@monipa767 ja sa chystam do BB sice mam aj ja TT blizsie. A ci sa chystam po op otehotniet? No chcela by som ale nie je to pre mna uplne uplne hlavna priorita. Cize ci to bude po roku od op alebo dvoch ci viac neviem, ale okrem ineho 😉 to bude aj v rukach Bozich 😊V prvom rade to robim kvoli sebe aby som sa citila ja dobre ci uz po psychickej stranke alebo fyzickej. Takze moja odpoved ci mam zdravotne problemy je ze okrem astmy sa na nic neliecim ostatne ako napr. Bolesti noh,krizov...povazujem len za tazkosti 😐 skor by som povedala ze moja psychika trpi viac 😕
Babenky.. Ja mam už psycho za sebou 😀 keby som vedela.. Neviem ako prebiehali vaše vyšetrenia u psycho
Ja som prišla a pýtala sa má základné otázky prečo ako a tak ohľadom operácie.. Po 20 minútach debaty o operácii som si myslela ze mi napíše papier a idem preč 😀
Ale ona vytiahla namna všetky psychologicke testy.. Tie kartičky s machulami a ďalších 8 testov na konci som jej mala nakresliť listnatý strom ženu a muža 😀 po dvoch hodinách v jej ambulancii mi vykricala že krajší listnatý strom nakreslia aj skolkari a že ona im to tam všetko napíše aká som a že vôbec som sa nesnažili a že som mala v plane zmarit jej vyšetrenie 😀 odišla som vyorana odtiaľ lebo som čakala všetko ale toto určite nie.. A ešte sa mi pri nej stalo asi z očí a bolo mi neskutočne zle celý deň.. ďalší týždeň si mám prísť po papiere takže do BB im donesiem komplet moje psychologicke vyšetrenie 😀
Myslela som ze to bude najľahšie vyšetrenie.. Opak bol pravdou 😀
@fredy39 zazila som to bezne otazky potom styri strany papierov,postavy,strom a obrazky lustit.Tiez som myslela ze hned mi da papier.No ona mi povedala ze dopadlo vysetrenie dobre z jej strany chvalabohu ale pre spravu co bola na celu stranu o 2 dni takze ja mam fajn spomienky bola zlata velmi.U mna ani jeden z doktorov nezanechal zly dojem prave naopak a gastroenterolog a endokrinolog najviac.Gastro bola malina kedze som si to dala cez nos.
@fredy39
@kajustek2007 ja som bola vseho vsudy u psycho asi 15 min. , hned sm na nu vybalila naco to potrebujem, ale ona vedela o co ide, lebo tam predo mnou bolo s tym istym zámerom iks ludi, pytala sa na rodicov, rodinu a preco to chcem a to bolo cele. Ja som posobila dost presvedcivo, ze je to len formalita a bola. Ten psycholgicky rozbor plny tajných zakuti vasej duse aj tak nebude nikto citat, to si dala zbytocnu namahu :D :D :D
Ahojte, prosim vas chcem sa vas spytat. Bola som na konzultacii v TT, teraz mam cakat, ci mi to poistovna schvali. Neviete kolko to asi trva?
@dzina99 tak to netusim lebo v BBmi dali termin a pred nim mi kazali 3 dni zavolat ci mam schvalenu operaciu ktoru mam mat 20 februara.
mirka171, Ja mam vsebecnu zdrav.poistovnu. ked som bola vo stvrtok na konzultacii, tak doktorka vsetko vypisala: cm, kg.....a povedala mi, ze musime cakat na vyjadrenie poistovne a potom mi zavolaju.
monipa767, TT mi povedali, ze ked mi to poistovna schvali, tak vsetko absolvujem tam.
@monipa767 ahoj s opkou som spokojna co sa tyka vsetkeho v TT jr velkou vyhodou ze ti predoperacne vybavia sestricky z oddelenia....cize ty len prides absolvujes kolecko vysetreni ja som to mala za 3navstevy vybavene vsetko...bola som za jeden den viac krat na vysetreniach cize parada...doktor fajn zlaty....sestricky tiez dobre ;) jedine scoho som ja osobne trocha sklamana su tie kontroly...pridem tam s nadsenim ze mi nieco povedia odvazia ma a tak...ale nevazili ma ani raz iba sa ma pya doktor kolko som uz schudla spyta sa ma ci nemam tazkosti pozrie sI ma a mozem ist .... ale tak maju toho az az no...ja som po opke 8mesiac a mam dolu 30kil....uplne super ja sa tesim ako mala...stale sa fotim nech si viem tie fotky porovnavat cize na mna super som spokojna max
@dzina99 fuuuuha tak to podla mna nestihnes....ja som bola na konzultacii okolo 15decembra a ozvali sa mi az na moje 2he naliehanie ze kedy uz som na radee.....a to bolo niekdedy vo februari....mala som nervy v prdeli...termin operacie 2.4......a predoperacne v marci....mala som termin v marci ale ochorela som tak som nemohla ist na prvy a aprilovy bol druhy.....ale do vianoc si myslim ze to nestihnes aleeeee cert nikdy nespi tak moooozno ze struna preskoci drzim palce
@mirka171 diky za info, skoda , ze mi to tam nepovedali. Tam to tak zjednodusili (doktorka mi povedala ozveme sa vam, predoperacne spravime tu a operujeme do 15.12, tak som myslela, ze to pojde sup sup) aspon sa mi to zda. Skoda, ze mi nepovedali: trva to tolko a tolko cc 3 mesiace atd.....
teraz bude stvrtok 2 tyzdne co som tam bola a pripada mi to ako vecnost.
uvidim budem cakat.
@dzina99 to ale nepovedali ani mne....mne povedal doktor ze sa mi ozvu po novom roku ja som cakala prve dva tyzdne januarove cela nedockava ze uz uz a neozvali sa..az ked som ich zacala bombardovat tak som sa dockala na termin neboj ked spravis predoperacne tak termib opky bude sup sup ;) daj info potom
No baby, prave som sa objednala na prvu konzultaciu. Idem hned buduci tyzden. Len sa chcem este opytat, preplaca to aj v Banskej vseobecna? Lebo kamoska ma zneistila ze ked bola na tom ona asi pred dvomi rokmi tak to preplacali len v TT. Za dalsie, ja som teraz v Dovere a presla som do vseobecnej kvoli tomuto. Takze vseobecna budem az od januara. Mozem si zatial robit vysetrenia alebo ako to je? Musim cakat kym budem vseobecna? Schvaluju operaciu hned po prvej konzultacii alebo az ked mam vysetrenia? Dakujem 😊
@ivanakp musis pockat do januara aj ja som to tak spravila a na predoperacne ma zavolali az po novom roku...preplaca to aj v BB...v TT si doplacas sama este 500e za vyber operatera a nadstandarnu izbu....ked ta poslu na vysetrenia tak mas uz opku schvaalenu tam ide len oto aaby zistili ako si natom po zdr stranke ci ti mozu ten zakrok spravit....;) drzim palce
@ivanakp ja som bola s vysledkami v oktobri 20 februara ma idu operovat mam vseobecnu a ze nebudem.platit ani cent.v Banskej Bystrici
@ivanakp ahoj, ja som mala presne taku situaciu ako ty, vsetky vysetrenia este v ramci Dovery a samotna opka uz po novom roku v ramci Vseobecnej, az ked budes mat vsetky vysetrenia Ti na konzultaci povedia, ci si vhodny typ, alebo nie - tak je to v BB
To, ze to preplacali len v TT je hlupost, kamarat je uz tri roky po opke v bb a bola mu preplatena
@ivanakp odporucam Ti ist do BB, Mudr. Kokorák, nebudes plqtit vobec nic, ani vyber operatera ani nic ine.....drzim palce a ozvi sa

@shimsa Dakujem za info 🙂 a ty si bola na operacii, si spokojná? Ja uvažujem a tiež mam syndrom polycyst, vaječníkov, Mne presne na konzultacii povedali to co tebe ze tehotenstvo az o rok. 🙂