Máte skúsenosti s alternatívnou medicínou, diagnostikou ?

lenica11
10. dec 2019

Ahojte máte niekto skúsenosti s biorezonanciou alternatívnou medicínou/ diagnostikou a pod. Ak áno kde ste boli, aké problémy ste mali ako Vám to pomohlo čo ste preto museli urobiť (či prípravky alebo diéta a pod ) a koľko vás to cca vyšlo.
Ďakujem pekne

janaff
10. dec 2019
ciernysokol
10. dec 2019

@lenica11 ahoj,ja som bola a chodim uz dlho.chodim len k ludom,ktori na mne nezarabaju a nesnazia sa mi silou mocou nieco predat.za vysetrenie platim 5 euro,prve kompletne stalo 15.viem,ake mam prblemy,vysledky vysetreni tomu zodpovedali.najradsej mam pristroj salvia,aj fscan.na diacome som nebola,neviem.pristroje vyuzivam na diagnostiku,nie na liecenie.vela som cestovala,z ciest som si doniesla skoro vsetko,okrem tyfusu a zltej horucky,kebyze mam chodit po doktoroch,tak chodim do dnes.pomohlo mi to urcit,preco mam zapal zlcnika napr.odbery a sono neukazali nic.chodim aj s detskymi chorobami a na moje preventivky ( chodim aj na normalne,ale to len pre formu,nikdy sa tam nic nedozviem).
Je dolezite,aby clovek,ktory s pristrojmi robi,veciam naozaj rozumel.jedna uzasna pani bola v martine,uz nerobi,velka skoda.