icon

Máte skúsenosti s hematómom po operácii?

viva13
18. máj 2019

Vytvoril sa niekomu hematom po opercii?aby bola nutna dalsia operacia?mam po tom hematome 4-5rez a zaujima ma ako sa vam hojila rana je normalne ze mam okolo zatvrdnute?

masenkamedvedova
18. máj 2019

@viva13 ahoj ja mam hematom po sekcii. Urvalo mi vnútorný steh 2x4cm. Mam ho v maternici zakrvacany. Áno je to normálne keď to je zatvrdnute. Je to čerstvé.

viva13
autor
18. máj 2019

@masenkamedvedova aj ja ho mam po gynekologickej laparoskopii.nemusim ist s tym ku gyn?preventinku mam zac.juna

viva13
autor
18. máj 2019

@masenkamedvedova moj bol vo velkostk zenskej dlane

nel33
10. júl 2021

@masenkamedvedova Ahoj, môžem sa spýtať, ako si s tým hematómom dopadla? Museli ťa znovu operovať?

nel33
10. júl 2021

@viva13 Ahoj, chcem sa ťa spýtať tebe operovali hrmatóm? Koľko trvala operácia a ako dlho si sa dávala dokopy?

viva13
autor
11. júl 2021

@nel33 ahoj, ked ma operovali prvý krat tak všetko ok maly rez ani zle mi nebolo o nejaku hodinu som išla naspať na salu zase narkoza a to už bol brutál vracala som a silná migrena bola som na 1dnovej a išla som až na 5ti den domov ale v pohode no bola to rana cca 4cm no jazvu mam tera cca 2cm

nel33
12. júl 2021

@viva13 A aký velký si ten hematóm mala? Mne sa spravil po sekcii na maternici, ale stále čakajú ako bude reagovať 😔 už som s toho na nervi. Ako dlho si čakala na operáciu?

viva13
autor
12. júl 2021

@nel33 ja už si nespomínam ja som išla hned za hodinu

veronika19895
13. máj 2022

@masenkamedvedova ako ste potom riešili hematóm po sekcii?

nel33
9. jún 2022

@veronika19895 ahoj u mňa sa sám vstrebal a nebola nutná operácia. Veľký bol 7x6cm a keď som bola cca 2 mesiace dozadu u gynekologičky vravela že má 1x1,2 cm že to už nič. Začiatky boli dosť zlé hrozne ma bolievalo brucho a pravý bok aj pol roka po sekcii. Teraz som 11 mesiacov a už je dobre trošku ešte sem tam zabolí, keď je zmena počasia alebo sa presílim inak fajn...🙂

verizienka
12. dec 2025
@nel33

@veronika19895 ahoj u mňa sa sám vstrebal a nebola nutná operácia. Veľký bol 7x6cm a keď som bola cca 2 mesiace dozadu u gynekologičky vravela že má 1x1,2 cm že to už nič. Začiatky boli dosť zlé hrozne ma bolievalo brucho a pravý bok aj pol roka po sekcii. Teraz som 11 mesiacov a už je dobre trošku ešte sem tam zabolí, keď je zmena počasia alebo sa presílim inak fajn...🙂

@nel33 mastili ste si to s niecim?

nel33
14. dec 2025
@verizienka

@nel33 mastili ste si to s niecim?

@verizienka nie nič som s tým nerobila, kedže som ho mala na maternici a na bruchu nebol hmatatelný.