icon

Máte skúsenosti s kapsulami Divoký yam?

zuzu0608
1. feb 2017

Ahojte baby, máte niektorá skúsenosti s divokým yamom?mam už roky problémy s pleťou a poslednú dobu sa mi robia boľavé vyrážky pod bradou,pri krku.uz som vyskúšala všeličo,ale nic nepomáha.znama mi odporučila divoký yam,vraj je to nerovnováha hormónov v tele.

loliki
1. feb 2017

@zuzu0608 ...a ta horm nerovnovaha by sa prejavovala len bolavymi vyrazkami? alebo mas aj ine problemy?

tuusfatum
2. feb 2017

Moze to byt hormomalnou nerovnovahou ale aj toxikovanym telom. Ja by som skusila ocistu tela ( chlorelaa, domace zeleninovo ovocne stavy, sanogel, probiotika)
Nejest polotovary, sladkosti a pod.

Inac s yamom mam skusennost brala som ho kvoli bolestivej menstruacii.

zuzu0608
autor
3. feb 2017

A máte dobre skúsenosti ?nasla som jednu pani ,ktorá sa venuje vyslovene detoxu,spraví mi diagnostiku ,či nemám nejakého parazita v tele,ktorý toto spôsobuje a podľa výsledkov mi naordinuje detox.takze som zvedavá ,ci už toto konečne zaberie

tuusfatum
3. feb 2017

@zuzu0608 yam som brala 2 tyzdne...takze je to kratka doba ma posudenie, ale pocitovo som sa citila lepsie, prsia ma tak neboleli ale musela som ho prestat brat pre keho afrodiziakalne ucinky 🙂 muz mal dost hahah

Citala som uz nieco o tych pristrojoch a oni vzdy nieco najdu aj ked ich tolko clovek nemusi mat.

Ja som sa detoxikovala sama pomocou knih a poznatkov mediciny a zdravotnych for.
Napr velmi odporucam http://www.zdravi-az.cz/Forum/

tuusfatum
3. feb 2017

Inac nemusis mat vobec prazita skor to vidim na znecistene crevo. Nespravna kombinacia jedal vela sladkeho a umeleho. Zapijanie jedal.

80% imunity je v hrubom creve. Takze ak si ho precistis budes zdravia vyrazky ti zmiznu a este aj schudnes. Uz lem kvoli tym zatvrdnutym nanosom v crevach.
Dolezite je sledovat si Ph mocu any bolo telo zasadite. Spravna hodnota je 7

zuzu0608
autor
4. feb 2017

@tuusfatum ja mám 47 kg,tak moc schudnúť by som už nechcela,žijeme zdravou stravou,takze umeliny sa u nás nenájdu.ale to sladké...to si veru neviem odoprieť 😂.ale asi to bude ozaj v tom hrubom creve.uvidime.kazdopadne dakujem za rady a typy a ten yam uvidím,čo u mna bude robiť 😂😂😂

loliki
4. feb 2017

@zuzu0608 a co pokladas ty za zdravu stravu? Mozno v tom bude prave pes zakopany. Lebo celkovo, co pises, snazis sa zit zdravo. Mat 47kg, to je az moc pekne cislo. Teda nepoznam tvoju vysku. A drzis aj dietu kvoli vahe, alebo vela sportujes? Ked mas chut na sladke, moze to byt znakom toho, ze si telo ziada energetickejsiu stravu. Alebo nedokaze crevo vstrebat. Sladkosti = kandidy. Na cistenie creva vraj zeleny jacmen, ale aj vela inych veci, vlakniny atd. Mozno chybaju enzymy na dobre travenie.

tuusfatum
4. feb 2017

@zuzu0608
Ja mam 48kg 🙂 takze to poznam
treba skusat co pomoze ja stale skusam na sebe....
Crevo som si vycistila probiotikami kt som zapila psylliom + Sanogel to je pecka...

A este enzymy ako vyssie kocka spomenula su tiez bomba

@loliki ja som chlorellu uzivala mesiac ale potom som si nasla krv v stolici asi tyzden kazdy den a som ju vysadila a hned to prestalo. Asi mi prilis drazdila creva 🙂

zuzu0608
autor
8. mar 2017

@loliki snažím sa jesť ovocie,zeleninu,nejem biele pečivo,pijem dostatok vody.snazim sa vyhýbať sladkému.mam 163 cm a už od malička som bola útla a ľahká ,diéty som nikdy nedržala 🙂 . Mozno ozaj úprava stravy by pomohla 🙂

zuzu0608
autor
8. mar 2017

@loliki aj keď ta chuť sladkého ma občas prevalcuje 😝

zuzu0608
autor
8. mar 2017

@tuusfatum
Práve som na detoxe a odparazitovani,tak uvidím ,ako to všetko pomôže .dakujem za rady 🙂

tuusfatum
8. mar 2017

@zuzu0608 drzim palce 😀 😉