Máte skúsenosti s kapsulami Divoký yam?
Ahojte baby, máte niektorá skúsenosti s divokým yamom?mam už roky problémy s pleťou a poslednú dobu sa mi robia boľavé vyrážky pod bradou,pri krku.uz som vyskúšala všeličo,ale nic nepomáha.znama mi odporučila divoký yam,vraj je to nerovnováha hormónov v tele.
Moze to byt hormomalnou nerovnovahou ale aj toxikovanym telom. Ja by som skusila ocistu tela ( chlorelaa, domace zeleninovo ovocne stavy, sanogel, probiotika)
Nejest polotovary, sladkosti a pod.
Inac s yamom mam skusennost brala som ho kvoli bolestivej menstruacii.
A máte dobre skúsenosti ?nasla som jednu pani ,ktorá sa venuje vyslovene detoxu,spraví mi diagnostiku ,či nemám nejakého parazita v tele,ktorý toto spôsobuje a podľa výsledkov mi naordinuje detox.takze som zvedavá ,ci už toto konečne zaberie
@zuzu0608 yam som brala 2 tyzdne...takze je to kratka doba ma posudenie, ale pocitovo som sa citila lepsie, prsia ma tak neboleli ale musela som ho prestat brat pre keho afrodiziakalne ucinky 🙂 muz mal dost hahah
Citala som uz nieco o tych pristrojoch a oni vzdy nieco najdu aj ked ich tolko clovek nemusi mat.
Ja som sa detoxikovala sama pomocou knih a poznatkov mediciny a zdravotnych for.
Napr velmi odporucam http://www.zdravi-az.cz/Forum/
Inac nemusis mat vobec prazita skor to vidim na znecistene crevo. Nespravna kombinacia jedal vela sladkeho a umeleho. Zapijanie jedal.
80% imunity je v hrubom creve. Takze ak si ho precistis budes zdravia vyrazky ti zmiznu a este aj schudnes. Uz lem kvoli tym zatvrdnutym nanosom v crevach.
Dolezite je sledovat si Ph mocu any bolo telo zasadite. Spravna hodnota je 7
@tuusfatum ja mám 47 kg,tak moc schudnúť by som už nechcela,žijeme zdravou stravou,takze umeliny sa u nás nenájdu.ale to sladké...to si veru neviem odoprieť 😂.ale asi to bude ozaj v tom hrubom creve.uvidime.kazdopadne dakujem za rady a typy a ten yam uvidím,čo u mna bude robiť 😂😂😂
@zuzu0608 a co pokladas ty za zdravu stravu? Mozno v tom bude prave pes zakopany. Lebo celkovo, co pises, snazis sa zit zdravo. Mat 47kg, to je az moc pekne cislo. Teda nepoznam tvoju vysku. A drzis aj dietu kvoli vahe, alebo vela sportujes? Ked mas chut na sladke, moze to byt znakom toho, ze si telo ziada energetickejsiu stravu. Alebo nedokaze crevo vstrebat. Sladkosti = kandidy. Na cistenie creva vraj zeleny jacmen, ale aj vela inych veci, vlakniny atd. Mozno chybaju enzymy na dobre travenie.
@zuzu0608
Ja mam 48kg 🙂 takze to poznam
treba skusat co pomoze ja stale skusam na sebe....
Crevo som si vycistila probiotikami kt som zapila psylliom + Sanogel to je pecka...
A este enzymy ako vyssie kocka spomenula su tiez bomba
@loliki ja som chlorellu uzivala mesiac ale potom som si nasla krv v stolici asi tyzden kazdy den a som ju vysadila a hned to prestalo. Asi mi prilis drazdila creva 🙂

@zuzu0608 ...a ta horm nerovnovaha by sa prejavovala len bolavymi vyrazkami? alebo mas aj ine problemy?