Mávam častú mykózu
ahojte
mávam často mikózu a silné výtoky už si neviem dať rady, u lekára vždy dostanem to isté dokonca som aj lekára zmenila a nepomohlo, skúšala som zmenu životosprávy no ani to nepomohlo
čo vám dáva lekár pri takýchto stavoch alebo máte nejaký babský recept?
jaaaj to velmi dobre poznam...ja som zmenila jedalnicek kvoli tomu a zacala nosit bavlnene spodne pradlo ktore dycha a brala som wobenzym...je to ovela lepsie, este stale sa liecim ale myslim, ze wobenzym to vsetko cele pekne urychluje, vidim velke porkoky 🙂
čaute baby, kamoške na podobné problémy poradil gynekológ Penoxal - sú to tablety, skúste sa na to opýtať v lekárni alebo sa to dá aj objednať cez eshop. odkedy to berie, má pokoj 🙂
Aj ja mam s tym casty problem, kazdy mesiac a som z toho na nervy. Dokonca mam aj zhorsenu cytologiu a pripisujem to opakujucej sa mykoze. Zacala som uzivat hlivu ustricovitu na posilnenie imunity, menim stravovanie - ziadne biele muky, a sladkosti (aj ked je to tazke), uzivam 100% oreganovy olej, je na odplesnenie organizmu, pozrite na google, na intimnu hyg. pouzivam Saforelle, Lactacyd mi nerobil dobre a co mi naozaj vyborne zaberalo boli sedacie kupele v bylinke krtičník. Dlho sme mali problem ju najst, no som ju vyskusala a naozaj zabrala, takze tento rok nenecham nic na nahodu a idem ju nazbierat vo velkom. Nekupujem nic v lekarnach, dokonca ani to co mi predpisal Dr. som neuzivala, lebo to zabera na chvilku a dostanem to zas. Snazim sa liecit pricinu, nie priznaky. No ale aj dakujem za rady ako vyliecit partnera, lebo natieranie naozaj nepomohlo. Je to velmi neprijemne a dufam, ze aspon nieco zaberie.. 😀
wobenzym je super na mykozu a urcite je treba posilnit aj imunitu.
Mamicky, mozno ste uz poculi o anionovych vlozkach, ktore liecia aj pripadne zapaly, pomahaju udrziavat spravne pH a liecia aj mykozy. Na zaklade pozitivnych ohlasov sme ich zaradili do nasej ponuky, najdete ich v nasom PROshope ako aj eshope, zn. Gentle Day: https://www.modrykonik.sk/shops/porod-sestonede...
@damedame ahoj cítala som o tom wobenzyme, asi ho vyskusam a môžem ho užívať spolu aj s probiotikami?
Ahojte, mam doma neotvorene balenie Gynazolu (taky ten s aplikatorom), doki mi predpisal a nepouzila som. Ak by mal niekto zaujem poslite spravu, urcite sa dohodneme. 😉
baby ja mam mykozu uz 2 roky nonstop... skusila som takmer vsetko - pokoj som zažila na max 2. týždne.... nastastie ma gynekologicka poslala na imunologicku liecbu - tak uvidime - ja len tolko, ze to moze siahat aj dalej ako k nejakym "sladkostiam" a bavlnenym nohavickam... ale to sa bavime o chronickej mykoze .... nikomu neprajem 🙂
@ignorantka Ahoj, to ta tam poslal gynekolog? Tiez mi moj povedal, ze to dostanem ked mi poklesne imunita pred mnz..
@mucinka1 ano poslala ma tam gynekologicka ked uz nic nezaberalo 🙂
Kočky vy sa možno tomu bielemu jogurtu smejete, aj ja som sa smiala ale kedže som bola zúfala tak som to skúsila a momentálne na ňho nedám dopustiť. Keď som dostala mykôzu kúpila som si v lekárni rosalgin a gyntimu a nepomohlo mi to, tak som ako zúfala použila ten biely jogurt a momentálne môžem povedať že som zdravá, odteraz si kupujem len biely jogurt, preventívne ho jedávam a po sexe si ho pre istotu dávam aj do pošvy a nič mi nie je 🙂 vážne skúste to biely jogurt vám nič zlé neurobí.
@zapattera
To sa dava namiesto alebo spolu s avivazou a nici to bakterie a plesne. Maju aj v DMku, napriklad toto:
https://www.meindm.at/haushalt/shop/Waschen/Hyg...
Ale maju aj ine znacky. Byva to ulozene pri avivazach.
Odporučam anionové vložky a intimky, vysadiť sladkosti, len bavlnené spodne prádlo a žehliť ho
@nikolko154 prosim ta, uzivala si vyslovene iba probiotika?
@julss2
Ahoj môžem sa opýtať ako rýchlo zabral ten jogurt,ja si davam idelin a mikoza je stale tak asi skusim ten bio jogurt....😢
Ahojte baby ja som tiež mávala problémy stále sa mi to opakovalo.Vyskúšala som všetko no stále sa to vracalo už som nevedela čo s tým tak mi doktorka odpuričila liečbu enzýmami aj na imunitu aj na časté mykozy,vraj je to presne na takéto problémy tak som si o tom niečo prečítala v lekárni mi ho tiež odporučili ved som pre nich bola pravidelnou odberateľkou mastičiek a antibiotík🙂.Bolo to síce drahšie ale osvedčilo sa to.prípravok Enzymax sa to volá to konečne vyriešil užívam dve kapsule denne a zatiaľ je to v poriadku
ahojte, Enzymax V je ozaj vyborny na caste mykozy, treba ho uzivat dlhodobo, plus pomohli caje z rebricka obycajneho, pit 2-3x denne, zbavi organizmus vsetkych zapalov, pokial je svrbenie, zacervenanie aj z vonka, treba spravit silnejsi a bud oplachovat tamponikom alebo sedaci kupel, mne vzdy stiahol zapal do troch dni, co ziadne kremiky z lekarne nedokazali + samozrejme uzivanie probiotik, mne sa najviac osvedcili perls woman
Skuste uplne obycajnu vec - prat si spodne pradlo v jadrovom mydle, rucne, v horucej vode, poriadne vyplachat a nakoniec nechat vymocit vo vode s trochou octu. Mne to poradil gynekolog, ked som tam skoncila s problemami. Dal mi aj masticku gynazol. Cuduj sa svete po 2 rokoch problemov to skoncilo. Praktikujem to tak uz rok a som stastna, ze mam pokoj.
Ahojte babeny, mne kamoska poradila wobenzym, ze jej velmi pomohol, tak som skusila a musim povedat, ze mam s nim len tie najlepsie skusenosti.

@arizona no skusim teraz mam tyzden po ms tak uvidim ci mi to zacne ale zacala som brat nlvu antikoncepciu a davam to aj tomu zavinu i ked sa mi to stalo vtedy ked som mala staru alw presla som ma tu novu a mam to kazdy mesiac...