icon

Menštruačná hubka

25katka25
13. aug 2015

Ahojte, mam taky problem...neviem ci to poznate ale snad sa niekto najde. Mam menstruaciu a chceli sme s priatelom sex tak sme vyskusali menstruacnu hubku. Zavedie sa pred sexom a po sa vyberie...lenze problem je v tom ze ju tam neviem nikde najst! Neviem co mam robit, ci pockat a skusit to za par hodin alebo ist na pohotovost, alebo sa to snazit nejako vytlacit, neviem. Som zufala! Pouzila som ju uz viac krat a vzdy isla v pohode vybrat len teraz nic :((( neviem co mam robit :((

mentolka28
14. aug 2015

Prepac, neviem poradit ake ja som aka zaostala, ani som nevedela ze take nieco existuje 😀 esteze vieme tych 6dni vydrzat 🙂

tajka1986
14. aug 2015

@25katka25 skus si cupnut v podstate tak ako sa pise v navode na tampony,mozno pomoze. Vytlacit ju asi nevytlacis nijak. Naco pohotovost? Ved gynekolog by v pohode postacil 🙂

tajka1986
14. aug 2015

@25katka25 jaaaj a k tomu sexu,trochu krvi este nikoho nezabilo 🙂 iba to viac "cvachce"ako inokedy, aco si komplikovat zivot s hubkou? Stary uterak podlozit pod vas a vec vybavena,trosku nepohodlia ale bez zbytocnych problemov 😝 😉

skoupilka1
14. aug 2015

to čo je? "menštruačná hubka"? No tuším mám rezervy, čiže skoupilka1-doštudovať!!! 😎

elenita
14. aug 2015

Ahoj @25katka25 Prepáč, ale podľa mňa je menštruačná hubka ako alternatíva k tampónu, t.j. zachytáva tú menštruačnú krv...a sexovať s ňou je, ako keby si to chcela robiť s tampónom...takto Ti ju priateľ akurát tak zatlačil hlbšie...keď nepôjde vybrať, skočila by som na gyndu, už môže byť pekne hlboko....aby Ti to tam nespôsobilo nejaký zápal..

bosoriak
14. aug 2015

@25katka25 Menstruacna hubka je presne ako pise @elenita - nahrada tamponov a vloziek a nie pomocka pre sex pri menstruacii. Utekaj k lekarovi, aby ti ju vybral, pretoze ju mas pravdepodobne prilis hlboko. Ved nemusis zrovna rozpravat cely pribeh, ako sa tam dostala, proste povedz, ze si si ju zaviedla prilis hlboko a teraz ju nevies vybrat. A nabuduce bez nej alebo pockat 🙂
Drzim palce.