Menštruačný kalíšok - vaše skúsenosti
budem rada ak pridáte svoje skúsenosti s menštruačným kalíškom. ja ho používam už 3 roky, som velmi spokojná avšak po 2 porode mi akosi 2 hy den preteka tak ze musim pouzit aj slipovu vlozku a na noc normalnu. ostatne dni je to v pohode.
@0silvia0
@laila22 a ja zas nechápem čo vás to trápi, nechceš ignoruj, je to taky problém. Typická slovač, starať sa do cudzích veci, btw I tak je už predaný len bohužiaľ nedá sa to vymazať.
Keď máte problém a neviete vydezinfikovat, vysterilizovat a očistiť niečo tak vaša smola. Divím sa ze chodíte ku gynekológovi ktorý bezohľadne používa opakovane nástroje po stovkách iných ženách a ze toto vám neprekáža. To len prvý príklad co ma napadol je mnoho ďalších, mne sa hnusia nástroje u zubára ktoré používa aj v iných zuboch a teraz ako co. Nemám tam chodiť? Zamyslite sa kúsok ženy pokiaľ vypisujete hovadiny, pekný pokojný víkend želám 😉😉😉
@martina46 ja mam makky ale XL som po dvoch spontannych porodoch a druhy den mavam silnu ms a preteka mi, kazdu hodinu a pol musim menit 😣 ale iba jeden den, tak neviem cu skusit inu tvrdost. Skoda za ten darcek 😥 no drzim palce nech sadne. Inak mne makky pride makky zas je to silikon 😁
Dievčatá, veľmi by som chcela kalíšok, ktoré by ste odporúčali ? bojím sa zaviesť ale veeeľmi chcem, ďakujem za každú radu 😉
Jedine original Moncup, skúsila som aj iné ale neplnili správne svoju funkciu.
Máte niekto skúsenosť s týmto najväčším na trhu?
http://www.zenavzene.sk/e-shop/shop/zenske-krva...
Lebo ja mám prvé dni tiež hrozne silnú a niekedy mi môj Yukki pretečie.
ak by bol záujem, mám doma úplne nový nepoužitý, ešte zabalený. Nakoľko som viac nemala ako mala MS, tak som ho nevyužila...
Ja som pouzivala dost dlho....musis sa to naucit pouzivat...hlavne treba byt uvolnena..zlozit ho ked sa zavadza...a prstom zrusit podtlak ked sa vybera...podla mna super vec,az na to,ze si vzdy cele od krvi,teda aspon ruky,musis mat cistu vodu po ruke, aspon vo flaske...ked si na verejnych wc,moc si to neviem predstavit...a este jedno funguje to ako cucflek..takze netusim za par rokov na co pridu,ked posobi ten podtlak na krcok maternice aj tri dni v kuse...aby to nemalo nrjake ucinky😕neviem...ja mam vdakabohu taku MS,ze trva tri dni a aj to take na slipovu vlozku...prvy den dam aj tampon...ale ostatne len slipku.Takze uz ho nepouzivam😉
ahojte, vcera som skusala prvy krat kalisok. presluskala som skoro celu tuto diskusiu, vela otazok zodpovedanych, ale s jednou som sa nestretla. mala som kalisok aj cez noc a rano som ho skoro nenasla! nejak sa dostal hlbsie aj sa trosku pretocil, no, dost som sa zlakla :/ ale nepretiekol. hmmm. je to tak bezne? dik
Baby, ja mam ten LUNACAP a ked si ho zavediem tak aj napriek tomu, ze mi nezavadza(natlaci), mam z neho taky zvlastny vnutorny tlak. Je to neprijemne a tak som si ho vybrala. Pouzila som ho teda len 4krat. Prvykrat som ho asi zle zaviedla a pretiekol, ostatne razy uz sice nepretiekol ale ten tlak nezmizol. Cim to moze byt? Zla velkost??? Mam Mko
@danusskaaa aj ja mávam tlaky, to potom kalusok idem vyliať a zas dobre, hlavne počas silnej ms. A možno zmeniť ani nie tak veľkosť a tvrdosť.

@martina46 inak to myslis tu nemecku stranku? Posielaju i na slovensko?