Menštruačný kalíšok - vaše skúsenosti
budem rada ak pridáte svoje skúsenosti s menštruačným kalíškom. ja ho používam už 3 roky, som velmi spokojná avšak po 2 porode mi akosi 2 hy den preteka tak ze musim pouzit aj slipovu vlozku a na noc normalnu. ostatne dni je to v pohode.
@silesias ano,aj ja pretekam cez tampon prvy den tiez. Proste mi to pride velke a skusala som to asi tyzden pri jednej ms a dost..nemam na to trpezlivost vobec sa to neotvorilo taky tlak, takze to asi nebudem pouzivat,rozhodne lepsia varianta su eko tampony..hlavne ked niekam idem a nechcem sa potit a pod. to zvladnem zaviest, ale ten kalisok je uz na mna moc...
Silesias ja som si kúpila Ladycup Xl síce som narodila ale mám po 30 tke.podľa výrobcu som si ho kúpila tej velkosti. Aj ja mám problém z3 po chvíli sa mi zosmykne a cítim ho a boli to. Pritom počujem keď sa výtvori podtlak. Neviem kde je problém :(
Ahojte. Kupila som si menstruacny kalisok. A nechce sa vo mne rozvinut, neviete kde robim chybu? Vraj kednoduche zavedenie, no neviem dnes som to skusala asi 4x a akurat som sa tam dole dostikala nechtami 😀😀😀 vobec tam nejde lahko. A ked uz aj je dnu tak sa neroztvori a nevytvori sa tam podltlak. Co robim zle? Mam velkost S pre zeny co nerodili, lebo som bola na sekcii. A dobre som zrobila M by som asi do seba ani nevtrepala
na me-luna eu maju 3. a 4. juna akciu 20% , treba zadat zlavovy kod BIRTHDAY2018, pre registrovanych a nie obchodnikov.
treba vyuzit 🙂
Ahojte. Kúpila som si tiez ten Shorty zo stranky ktorú sme dala @ silesias a zviedla som ho v pohode. vôbec ho necitim ale žiaľ prišiel mi az po skončení MS takze na ostro budem testovat o mesiac na dovolenke 😅. Prave kvoli nej som ho kupovala. Tabletky na oddialenie brat nechcem a tampóny sa nasiaknu vodou. Hadam kalisok bude dobrá alternativa.
ahojte... používam kalíšok Yuuki už niekoľko rokov. Som s ním spokojná a naozaj mi to zjednodušilo fungovanie počas mojich dní. Okrem prvého dňa ani neviem, že ich mám... a okrem toho využívam často kalíšok aj pri občasnom špinení, je to oveľa pohodlnejšie ako intímky. Odporúčam, naozaj to stojí za vyskúšanie ;)
Maminky,prosím poraďte,aká značka je vami osvedčená,strácam sa v tomto,vidím,že tie kupované cez zlavomaty,asi veľmi nie že? Poprosím teda radu,ktorá máte dobré skúsenosti s kaliskom,takake značky.dakujem za odpovede
Ja na moju silnú ms to používať veru nemôžem lebo mi preteká .. mne by asi trebalo kybel a nie kalisok
@maru21 no rozhodnie nie tie "no name" kalíšky za cca 7e aj s poštovným 😂 ale ja som napríklad cez zlavomat kúpila Lady Cup 😉 takže prečo nie, ak natrafíš na zľavu..
@zuzanka.zuzu dakujem 🙂
@zuzanka.zuzu môžem sa opýtať aká bola cena cez Zľavomat,ak si pamätáte ;)
@maru21 netuším lebo mi ho kupoval manžel, keďže vtedy som ešte svoj vlastný účet na zlavomate nemala a on mal navyše kredity na svojom účte... takže ti to neviem ani pozrieť prihlásením sa do mojej histórie ☹ sorry
@zuzanka.zuzu vôbec nevadí ;)

@mm87245 samozrejme že večný problém odradí. Ale u mňa v podstate jedno. Počas ms keď som používala tampóny som tak isto každú hodinu pretekala v najsilnejší deň, preto som hľadala variantu ako tomu zabrániť, bohužiaľ ani kalisok nepomohol