icon

Migréna s aurou, máte skúsenosť?

denisa87
12. feb 2013

Ahojte,trpim nou odkedy som dostala prvu menstruaciu,od 12 rokov,najskor ma chyti take zle videnie,co trva asi 30 minut,potom ukrutna bolest hlavy a nakoniec vracanie,trva to celý den,no odkedy viem ze existuju prášky flector,je to lepsie.Mate s touto migrenou aj vy niektora skusenosti,co vam pomaha,alebo co robite aby ste jej predisli?Dakujem 😉

Strana
z4
matuskova003
11. jún 2020

@lenocka137 aj ja tak mávam presne ako ty.... :( zobudím sa po spánku, prespím bolesti... a zas mi začne blikať :(

matuskova003
11. jún 2020

@marca12 ja napríklad hneď idem z práce domov, ako mi začne aura. Neviem vôbec fungovať. :( ale v práci to všetci chápu takže ma niekedy aj ochotne odvezu dom

miriam11
Odpoveď bola odstránená
kurce22
11. jún 2020

@miriam11 ale mozes napísať alebo fotku dať ake presne si mame kúpiť?uz som sa to tu raz pýtala.

chiccco
12. jún 2020

@kurce22 tak písala som pani co to predava a je to výrobok od Amway,akože neviem,niečo som počula o tej značke,ako keby mi to malo pomôcť tak to vyskúšam,lebo ja som uz naozaj zúfalá z tých mojich migrén.
Pošlem ti foto toho sacku lebo tu by mi to asi stopli,ze robím reklamu.

23berus11
14. mar 2021

@miriam11 prosím Vás nemožete mi napísať alebo odfotiť ten prírodný sypaný horčík,ktorý užívate,ďakujem

bashee
9. apr 2021

Ahojte aj ja by som mala zaujem o ten prirodny horcik co pomaha ulavit od migreny s aurou. Strasne co sa mi deje, som v 38tt a zacalo to pred tyzdnom. Mam problemy s videnim, artikulaciou a celkovo recou a akoby som taka mimo kratko po zachvate...bojim sa co bude ked bude babatko na svete...prislo to v tehotenstve, nahle a samo od seba. Takmer kazdy den mam auru...😞

kurce22
9. apr 2021

@bashee moja zlata,migréna je svina.mne to teraz preslo lebo beriem lamotrigin od neurologickY.v tehotenstve sa to nesmie.neviem čo by ti mohlo pomôcť,skus jedine chodiť na infúzie proti bolesti ku neurologicke.inak neviem poradit,inak,fotku toho horčíka som nejako nedostala

lucinkaboz
1. aug 2022

Ja mávam migrénu s aurou predpokladám od stuhnutej krčnej chrbtice aj dlhého Špania, necvice us (skolioza)a čo viem určite očnú auru bez bolesti a asi aj s bolesťou môže vyvolať modré žiarenie nájma počítač, telefón, človek ak je na Pc s jasom 100 percent a vypnuteho modrého svetla....u mňa sa tak stalo viackrát(suché oko, no nemusí byť) tieto žiarivé vlny sú veľmi silné, pre oko aj očné cievy)

lucinkaboz
1. aug 2022

@miriam11 a aké to je...dakujem

Strana
z4