Migréna s aurou, máte skúsenosť?
Ahojte,trpim nou odkedy som dostala prvu menstruaciu,od 12 rokov,najskor ma chyti take zle videnie,co trva asi 30 minut,potom ukrutna bolest hlavy a nakoniec vracanie,trva to celý den,no odkedy viem ze existuju prášky flector,je to lepsie.Mate s touto migrenou aj vy niektora skusenosti,co vam pomaha,alebo co robite aby ste jej predisli?Dakujem 😉
@marca12 ja napríklad hneď idem z práce domov, ako mi začne aura. Neviem vôbec fungovať. :( ale v práci to všetci chápu takže ma niekedy aj ochotne odvezu dom
Ahojte aj ja by som mala zaujem o ten prirodny horcik co pomaha ulavit od migreny s aurou. Strasne co sa mi deje, som v 38tt a zacalo to pred tyzdnom. Mam problemy s videnim, artikulaciou a celkovo recou a akoby som taka mimo kratko po zachvate...bojim sa co bude ked bude babatko na svete...prislo to v tehotenstve, nahle a samo od seba. Takmer kazdy den mam auru...😞
Ja mávam migrénu s aurou predpokladám od stuhnutej krčnej chrbtice aj dlhého Špania, necvice us (skolioza)a čo viem určite očnú auru bez bolesti a asi aj s bolesťou môže vyvolať modré žiarenie nájma počítač, telefón, človek ak je na Pc s jasom 100 percent a vypnuteho modrého svetla....u mňa sa tak stalo viackrát(suché oko, no nemusí byť) tieto žiarivé vlny sú veľmi silné, pre oko aj očné cievy)
@miriam11 a aké to je...dakujem

@lenocka137 aj ja tak mávam presne ako ty.... :( zobudím sa po spánku, prespím bolesti... a zas mi začne blikať :(