icon

Mostík verzus zubný implantát

modrykon12
1. nov 2018

Ahojte, po pôrode sa mi zlomil predný zub. Museli mi vytiahnuť aj koreň, ale to je na dlhšie.
Má niekto skúsenosti s mostíkom, alebo so zubným implatátom? Neviem sa rozhodnúť, čo si mám dať. Prípadné referencie na dokrora v Ba potešia. Ďakujem.

Strana
z2
modrykon12
autor
1. dec 2018

Ešte sa vrátim k diskusii. Už druhý deň mám implantát a zatiaľ som nadmieru spokojná. Implantáciu som vôbec necítila, keby viem že to tak je tak sa vôbec nestresujem. Po pár hodinách to odpuchlo, trochu pošteglilo a teraz ani neviem, že sa tam niečo robilo. Uvidím ako to bude neskôr. Ale keď sa vám dá dať impla, chodte do toho. Je škoda obrusovať ďalšie zuby a tým ich oslabovať. Dá sa popri antibiotikách aj dojčiť juchúúúúúú. Na inej konzultácii mi povedali, že také antibiotiká nie sú. Záleží od znalosti doktora. Implatátom zdar 😀

banana10
1. dec 2018

je to super, ja uz o tyzden idem na zavedenie trvalych koruniek, odtlacky mam uz za sebou.

modrykon12
autor
1. dec 2018

@banana10 po akej dobe ti spravili odtlačky? Mne povedali, že asi po 2, 5m.

banana10
1. dec 2018

@modrykon12 ano, tiez az po takejto dobe

sinnovea1
18. jún 2020

@modrykon12 a kde ti ten implantat nakoniec robili?

modrykon12
autor
29. okt 2020

@sinnovea1 ano, spravili mi ho krasne bezbolestne. Ked ho vrtali, znelo to ako ked susedia prerabali byt. Odporucam si to nechat spravit. Robili v case dojcenia. Dali mi liek, ktory sa moze pocas dojcenia uzivat.

modrykon12
autor
31. okt 2020

@modrykon12 aby som upresnila dali mi po zakroku ATB na 7 dni. Nic od bolesti nebolo treba.

sinnovea1
2. nov 2020

@modrykon12 ďakujem. A kde ti robili implantát? Aj ti museli dobudovávať kosť? Vďaka🙏

kozova87
2. nov 2020

Implantát, mám dva, úžasná vec za mna

sinnovea1
2. nov 2020

@kozova87 a mozem sa spytat, kde si si ich davala robit? aj museli dobudovavat kost? vdaka🙏

kozova87
2. nov 2020

@sinnovea1 nie,mne robili spodne sestky dve,robil mi ich Hejduk v TT

modrykon12
autor
2. nov 2020

@sinnovea1 nemuseli dobudovavat kost. Poslala som ti spravu kde to robili.

kika9991
2. jún 2022

@modrykon12 mozem aj ja info, prosim kde ti ho robili?

chalkmarker
3. júl 2022

@modrykon12 Ahoj, mozes aj mne poslat info, kde ti to robili? dakujem

0silvia0
4. sep 2022

@kozova87 prosim, kolko ta vysiel v TT jeden? Mne chyba horna stvorka.

Strana
z2