Mostík verzus zubný implantát
Ahojte, po pôrode sa mi zlomil predný zub. Museli mi vytiahnuť aj koreň, ale to je na dlhšie.
Má niekto skúsenosti s mostíkom, alebo so zubným implatátom? Neviem sa rozhodnúť, čo si mám dať. Prípadné referencie na dokrora v Ba potešia. Ďakujem.
je to super, ja uz o tyzden idem na zavedenie trvalych koruniek, odtlacky mam uz za sebou.
@banana10 po akej dobe ti spravili odtlačky? Mne povedali, že asi po 2, 5m.
@modrykon12 ano, tiez az po takejto dobe
@modrykon12 a kde ti ten implantat nakoniec robili?
@sinnovea1 ano, spravili mi ho krasne bezbolestne. Ked ho vrtali, znelo to ako ked susedia prerabali byt. Odporucam si to nechat spravit. Robili v case dojcenia. Dali mi liek, ktory sa moze pocas dojcenia uzivat.
@modrykon12 aby som upresnila dali mi po zakroku ATB na 7 dni. Nic od bolesti nebolo treba.
@modrykon12 ďakujem. A kde ti robili implantát? Aj ti museli dobudovávať kosť? Vďaka🙏
Implantát, mám dva, úžasná vec za mna
@sinnovea1 nemuseli dobudovavat kost. Poslala som ti spravu kde to robili.
@modrykon12 mozem aj ja info, prosim kde ti ho robili?
@modrykon12 Ahoj, mozes aj mne poslat info, kde ti to robili? dakujem

Ešte sa vrátim k diskusii. Už druhý deň mám implantát a zatiaľ som nadmieru spokojná. Implantáciu som vôbec necítila, keby viem že to tak je tak sa vôbec nestresujem. Po pár hodinách to odpuchlo, trochu pošteglilo a teraz ani neviem, že sa tam niečo robilo. Uvidím ako to bude neskôr. Ale keď sa vám dá dať impla, chodte do toho. Je škoda obrusovať ďalšie zuby a tým ich oslabovať. Dá sa popri antibiotikách aj dojčiť juchúúúúúú. Na inej konzultácii mi povedali, že také antibiotiká nie sú. Záleží od znalosti doktora. Implatátom zdar 😀