Môže byť chrípka bez teploty?

msnesquik
22. jan 2025

Máte skúsenosť s chrípkou bez teploty? Z ničoho nič mi je id včera brutálne zle, strašne ma bolí hlava, štípu oči, chrbát, krčná chrbtica bolí šialene. Bolí ma hrdlo, mám nádchu, ale teplotu nie, aj keď ma striasia, myslím vždy, že namerám, ale nič, ani zvýšená. Ale pocitovo sa cítim ako keby ma niekto zbil..bola som aj u dr, mám mierne zvýšené CRP, ale to môže byť aj u chrípky...nemáte niekto skúsenosť? Či to je také brutálne prechladnutie?

majamat
22. jan 2025

samozrejme, ez moze byt aj bez teploty.

msnesquik
autor
22. jan 2025

@majamat myslela som si, ze to je prave ten rozdiel medzi prechladnutim a chripkou.

enusamt
22. jan 2025

@msnesquik mam kolegynu, ktora mava iba vnutornu horucku.. tak to moze byt aj tvoj pripad

sandrasofia
22. jan 2025

Všetci doma máme práve chrípku a horúčku mal len muž a syn. Ja mám crp 25, syn 19. Plus ja do toho ešte zápal priedušnice

msnesquik
autor
22. jan 2025

@sandrasofia ja mam crp 24...no zaujimave teda, minuly rok som tiez mala v januari chripku prvykrat v zivote

rozculena
22. jan 2025

málokedy mávam teplotu pri chorobe

cukroska
22. jan 2025

@msnesquik Ja mávam vnútorné horúčky,triašky,zimnice,ale nie vysoké teploty. Ale vnútorne horím...

bejbypd
22. jan 2025

Tiež sme minulý rok na komplet mali všetci doma chrípku typu A ,potvrdenú u každého ..ani len zvýšenú teplotu som nemala,ale inak mi bolo všetko ...deti mali 5 dní 40 tky teploty ,najmenší skončil v nemocnici az tam pomohli ,mal vtedy jedenásť mesiacov

eliska13
22. jan 2025

@msnesquik ja mávam takéto virózy aj 3x do roka aj teraz som chora.Vzdy rovnaky priebeh veľké bolesti svalov, klbov, niekedy bez nádchy, ale teraz ju mám plus oči ma bolia, hlava.Minuly x mi lekárka dala ATB pri 27 crp veľmi som kaslala a muž mal zápal pľúc.Mne aj hovorila ktoré vírusy spôsobujú tie silné bolesti kĺbov, svalov, únavy len som zabudla
Tebe tiez dala lieky či to máš vylezat?chrípka býva rýchly nástup choroby teplota.

marianarem
22. jan 2025

@msnesquik Tak ako pri covide, aj pri chripke mozes mat najroznejsi priebeh, mozes byt aj bezpriznakova, aj uplne zbita, s teplotou aj bez.

monita12345
22. jan 2025

Taktiež prežívam teraz chrípku,bez teploty, aj keď, keď dýcham ako keby som dýchala horuci vzduch do seba ale teplotu nemam

msnesquik
autor
23. jan 2025

@eliska13 dal mi dr aj atb, cakam na vytery este, nevyjadril sa prave k tomu, ci chripka alebo co..