Môže byť toto borelióza?
Ahojte, prave som si nasla takuto malicku skvrnku zozadu na stehne. Bola som iba bezne na zahrade ziadne lesne tury vobec mi predo nenapadlo si pozriet klieste. Ihned mi to ale napadlo, kedze viem ako sa prejavuju a raz ju vlen rodiny mal. Ale ovela vacsiu skrvnu - az 5 cm a na internete som nasla saomzrwjme len vacsie skrvny.
Chcela by som pocut Vas nazor, ci nahodou ste sa nestretli.
Vopred dakujem.

@anjelicek26 ano presne viem o akom flaku hovorite, preto sa mi toto nezda, ale mozno sa niekto stretol🙂 dakujem Vam
@zuzanna822 ked mas akekolvek podozrenie, treba zajst na krv... len to ti to vie zarucene vylucit.
@zuzanna822 Toto ako borelióza vôbec nevyzerá, nevidím tam ani miesto vpichu, ktoré by malo byť v strede, pri borelióze je fľak oveľa väčší a červenší, táto škvrnka sa mi zdá byť skôr dohneda.
@zuzanna822 Skôr kožná pleseň.
@zuzanna822 ja som mala asi 25cm priemer :O a hned od zaciatku....
Podla mna na 99% plesen
@mazula dakujem pekne : )
@zuzanna822 presne, je to pravdepodobne plesen. Nemate doma zvierata? U nas to akurat maju, tak trpnem, ci to nechytime
@zuzanna822 ani podla mna to nieje od kliesta, ale ak si ho mala tam, radsej zajdi k doktorovi.

Muz mal boreliozu a teda flak mal velky dost a rozlieval sa mu ... s komara, nie kliesta, takze bacha na to, roznasaju to vsetky tvory, ktore saju krv...