icon

Môže chronický stres spôsobovať fyzické symptómy?

vanessafashionn
26. aug 2024

Ahojte , dnes po zobudí cca hodinu ma strašne začala bolieť polka hlavy a bola som v stave kedy som síce vedela prečítať text - nadpis v novinách ale absolútne som nevedela čo čítam a tak dokola ako keby mi mozog nepracoval .
Po hodine mi začali tŕpnuť prsty na rukách ako keby neboli ani moje až mi to prešlo do zápästia a po chvela mi stopol jazyk a spodná pera.
Potom to prešlo len celý deň nad tým rozmýšľam . Mám ťažšie obdobie , nevera zo strany partnera , malé deti , hypotéka , vs štúdium . Takže som v takom strese ako ďalej kam ísť .
Mohol to spôsobiť tento pár týždňový stres ?

mia16081996
Odpoveď bola odstránená
belasy_motylik
26. aug 2024

Môže, mohlo sa ti vplyvom stresuje zhoršiť prekrvenie mozgu a mať predpríhodový stav, pozor na to. Čaje, magnézium, oddych všetkými možnými spôsobmi a hlavne upratať v hlave priority.

lubkovaandrejka
26. aug 2024

@vanessafashionn toto co popisujes mi uplne pripada ako tetanicky zachvat, spustacom je stres. Kup si neurobion, magnezium. Drzim palce, nech toto obdobie zvladnes co najlepsie 🌹🌹.

jumama
26. aug 2024

Presne toto popisala Zuzana Smatanova, ze sa jej stalo - pozri si jej video:

https://www.youtube.com/watch?v=VuP2YiyFng0
lubossi
26. aug 2024

Jo presne takú hmlu a rôzne príznaky nervovej sustavy som zažil keď som bol extra v strese a vyčerpaný