Môže človek s herpesom nakaziť bábätko herpetickou angínou?
Ahojte...moja dcera ( nema ani rok) mala herpeticku anginu spolu so siedmou chorobou...ista osoba z rodiny mala herpes na ustach a mam podozrenie ze ju bozkala na usta...ide o to ze sme skoncili v nemocnici...siedmu chorobu dostal aj manzel... ten ma herpesy uplne skoro po celom tele aj v ustach a hrdle....sialene bolesti...a uz sa nakazila aj starsia dcera, po vysokych horuckach, dnes uz aj herpesy na nose...ja som nastastie dostala ,,len" crevnu chripku ako suvenir z nemocnice, co som bola hospitalizovana aj s babatkom...cize otazka znie este raz..moze clovek ktory mal len obycajny herpes na ustach nakazit babatko herpetickou anginou aj siedmou chorobou?
Autorka no tomu hovorim totalne odpalit cele pribuzenstvo jednou nerozvaznou navstevou :( Niektori ludia su na herpes imunny, ja mavam pri chorobe, dcera tiez, syn tiez, muz a druhy syn uplny ignore roky rokuce.... boh vie, s cim to suvisi...
@anjelicek26 ano ktovie...ja som takisto nikdy nemala ani len aftu...uz starsia dcera, ktora sa vcera zacala vysypovat, dnes uz to ma v hrdle vsade..aj na nozkach...chvalabohu, nema take sialene bolesti...nech je tento prispevok varovanim pre kazdeho, kto zmysla podobne ako moja mama...uz som ju konfrontovala...je jej to luto, ale dala mi pocitit, ze ju by nenapadlo obvinovat niekoho z nakazovania ... 🙏🧠🤷♀️🤦♂️
Zial, ano, moze! U nas v rodine ale boli pribuzni uvedomeli a s herpesom na navstevu nechodili! Nastastie.
@siska53 nastastie...aj u nas v rodine si je toho kazdy vedomy..okrem mojej matky...aj sebe vycitam, jak je mozne, ze som si to vsimla az pri jej odchode...
Tak to mi je luto! Na jednej strane chapem, ze sa tesi z vnucata, na druhej strane tak male deti treba chranit, skoda, ze si to neuvedomila...
Citam tvoj príspevok a je mi normalne smutno...Ako ste dopadli?My sa teraz trápime s herpetickou angínou 🙄

@danka56 je presne ten typ....ze sa este urazi ...ale tentokrat som zvedava na jej reakciu