icon

Môže hadica odhaliť rakovinu žalúdka?

21. máj 2025

vidim ze tu hodne riesite zaludok a brucho.
idem na hadicu, tam je vidno aj rakovina ci len vredy?
bojim sa. dedo ma R zaludka ale dostal sa z toho. :(
mozem poproit lekarku na test na onkomarkery? ci ako to funguje

deti95060810
21. máj 2025

zoberú ti vzorky a v labáku budú skúmať... lekár uvidí na vyšetrení napr. zápal žalúdka.

mimi3008
21. máj 2025

Podozrive zmeny uvidia na gastre, odoberu vzorku na histologiu a ta urci, o co ide

autor
21. máj 2025

:(

kiki68
22. máj 2025

Tam vidiet vsetko, na to ta gastroskopia sluzi. Ked je podozrenie, tak hladaju aj dlhsie ako tych 10 min, to idu po centimetri. Plus beru vzorky z toho, co je podozrive. Moj ujo je gastroenterolog, ja jeho zial aj pacient

autor
22. máj 2025
@kiki68

Tam vidiet vsetko, na to ta gastroskopia sluzi. Ked je podozrenie, tak hladaju aj dlhsie ako tych 10 min, to idu po centimetri. Plus beru vzorky z toho, co je podozrive. Moj ujo je gastroenterolog, ja jeho zial aj pacient

@kiki68 tak mne brali lebo ze podrazdeny zaludok a ze kvoli helikobakterovi. ale kebyze vidia lezie, tak to vidia nie?

kiki68
22. máj 2025

To by videli, tieto vzorky beru vzdy, to jedine taka povinna jazda.

autor
22. máj 2025
@kiki68

@kiki68 aha to vzdy beru? to som nevedela

izrasa
12. jún 2025
@kiki68

@kiki68 prajem Vám skoré uzdravenie 🙏🙏🙏🙏

autor
12. jún 2025
@kiki68

@kiki68 a teba ako liecia, drzim palce. mne pomohli trocha lieky ale ze to mozem mat chronicke. tiez ziadna vyhra.

kiki68
13. jún 2025

Mna uz vyliecili z toho, co sa dalo. Ja uz mam iba tie chronicke veci. Tam je to o udrziavani

autor
13. jún 2025
@kiki68

Mna uz vyliecili z toho, co sa dalo. Ja uz mam iba tie chronicke veci. Tam je to o udrziavani

@kiki68 tak je dobre a kde presne mas bolesti, lebo aj mne povedali ze zapal zaludka ma chronicky. a co beries na to.

kiki68
13. jún 2025

Mam speci probiotika, kijimea magen a kijimea reizdarm pro. A potom musim davat pozor, co zjem. Hlavne ziadny alkohol a mastne

autor
13. jún 2025
@kiki68

Mam speci probiotika, kijimea magen a kijimea reizdarm pro. A potom musim davat pozor, co zjem. Hlavne ziadny alkohol a mastne

@kiki68 ale to ti nehraid poistovna ze? a takze nemas nic na kyselinu ziadne inhibitory?
a uz nemas tie tlaky? ja to zvykne na pravo tak do stredu a chodis na pravidelne kontroly?

kiki68
13. jún 2025

Nie, nehradi, zial tie lieky na kyselinu a pohyb zaludka mne robili strasne zle. Tak to nebola cesta. V januari mi robili komplet sono a nebolo to take zle.

selenka7
13. jún 2025

Kup si chiosku mastichu a uzivaj presne podla navodu 3 mesiace. S muzom sme sa pomocou nej bez ATB obaja Helicobactera zbavili.

autor
13. jún 2025
@kiki68

Nie, nehradi, zial tie lieky na kyselinu a pohyb zaludka mne robili strasne zle. Tak to nebola cesta. V januari mi robili komplet sono a nebolo to take zle.

@kiki68 co si brala ak sa mozem opytat, s tych liekov. mam controloc a helicid

kiki68
13. jún 2025

Nieco uplne ine, ja uz neviem nazov, pouzivane pre chronicku dyspepsiu. Bola som uplne malatna. Hlava ma bolela. Helicid bol ok, ten som brala k inym liekom vtedy.