icon

Môže mať bolesť brucha pôvod v strese?

8. sep 2021

Môže mat bolesť brucha pôvod v strese? Pichava bodava až ako keby niečo natiahnuté svalovka bolesť, pociťujem to v hornej časti brucha a ide to až k chrbtici a hocikedy mi je zima

malinoismum
9. sep 2021

@bambulienka25 teba len opravím, nie raz do týždňa u psych. Ale jej rovno hospitalizáciu. 😉

llenka014
9. sep 2021

@malinoismum to je milé ale nemyslím že tým vyriešim bolesti brucha

klip0
9. sep 2021

@llenka014 tak to vyskusaj a uvidíš. Skúsis všetkých lekárov sveta a toto jedine nie ? Prečo ?

klip0
9. sep 2021

@llenka014 chces sa dostať na psychiatriu po nejakom panickom záchvate a byť tam dlho a oveľa dlhšie sa dávať dokopy ? To ti treba ku šťastiu ? Si mladá baba, škoda že nemáš niekoho blízkeho kto ti poriadne vynada a dotiahne ťa tam aj nasilu

llenka014
9. sep 2021

@klip0 skúsila som a nepomohlo preto už tomu neverím

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
llenka014
9. sep 2021

@klip0 veď ono ja nemám z čoho mat úzkosť toto že som mladá a všetko je ok aj doma

klip0
9. sep 2021

@llenka014 no veď ty rozhodujes ako plnohodnotný život chces žiť, keď sa ti to takto páči tak potom je všetko v poriadku

klip0
9. sep 2021

@llenka014 ty nemáš z čoho mať psychicke problémy lebo si mladá ? Tak nemáš z čoho mať ani fyzické zdravotné problémy podľa tejto logiky, tak to nerieš čo ti je. Jedine s čím máš problém riešiť nechceš, tak sa zozieraj vo svojom strachu keď si tak šťastná

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
malinoismum
9. sep 2021

@bambulienka25 🙏🏽 Lenka prosím ty vies že je to v hlave X krát som ti to písala… už len skrz svojich blízkych prosím

karush
9. sep 2021

@llenka014 A tá liečiteľka ti čo poradila okrem toho, že ťa ešte viac zneistila? Keď sa už nazýva liečiteľkou, prečo ti nepomohla?
Skúsila si psychiatra, predpísala ti lieky, ktoré nechceš brať, psychiater s tebou sa nebude hodiny rozprávať, na to sú psychológovia, psychiater pomôže hlavne medikamentóznou liečbou.

malinoismum
9. sep 2021

@karush Ty si asi našu lenku predtým neregistrovala. Však?

karush
9. sep 2021

@malinoismum Popravde len ju registrujem, všade ju vidím. 😂 Som tebe tuším písala, že keby má priateľa ako hovorí, tak ju nenechá takto sa trápiť.

malinoismum
9. sep 2021

@karush Potom prepáč, lebo tých ľudí čo sme sa spolu s inými oslovili, nemožne si pamatat….:(

hama007
9. sep 2021

Mňa od stresu strašne bolelo brucho a dokonca som ho mala nafúknuté. Často krát ma bolela chrbtica. Čiže kľudne. Stres je riadny zabijak. Treba obmedziť stresujúce situácie, hoci viem, že sa to nedá stále 🙏🤗

karush
9. sep 2021

@malinoismum Však sa nič nestalo, nepíšem jej často, možno tak zo 4 razy som jej písala, ťažko s ňou, keď si nenechá pomôcť a potom si to skomplikuje všetko ešte s liečiteľkou, ktorá pravdepodobne tiež žiadne riešenie nemá pre ňu. A keď ju ďalší psychiater nepošle na hospitalizáciu, tak to bude tiež zbytočné, lebo lieky odmieta.

llenka014
9. sep 2021

@hama007 no mna boli tiež hore dole chrbtica kade tade tiež neviem či naozaj stresom to je že moje podvedomie pracuje

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
llenka014
9. sep 2021

@bambulienka25 áno rtg a usg ladvin no hej tak potom neviem čo mi tam môže tak strielať

karush
9. sep 2021

@llenka014 Lenka, fakt ma zaujíma, aké riešenie mala pre teba tá liečiteľka, či ti len povedala, že vidí problém v trávení plus ti povedala niečo zo súkromného života a nič?

llenka014
9. sep 2021

@karush trávenie a povedala mi že kto mi spôsobuje stres alebo má podvedome vytáča

karush
9. sep 2021

@llenka014 A vidíš to aj ty tak?

llenka014
9. sep 2021

@karush na jednej strane áno lebo fakt povedala mi take veci ktoré nemala ako vedieť keďže má nepozná ani moju rodinu nikoho čiže dosť toho vedela vycítiť, lebo povedala som jej moje problémy a povedala vyriešiť trávenie a to čo spôsobuje podvedomý stres (osobu)

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
karush
9. sep 2021

@llenka014 Tak hlavu hore, pôjdeš na gastro a tú osobu si vyhodíš zo života a netráp sa už toľko. Prvý krok v sebauzdravení vieš spraviť sama, lieky sú taká barlička k tomu všetkému, aby to išlo ľahšie a hladšie. 👍

llenka014
9. sep 2021

@karush áno to si aj ja vravím zvládnuť gastro konečne a potom doriešiť toto a uvidím či bude lepšie

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
llenka014
9. sep 2021

@bambulienka25 momentálne mesiac nepracujem uz

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená