Môže mať bolesť brucha pôvod v strese?
Môže mat bolesť brucha pôvod v strese? Pichava bodava až ako keby niečo natiahnuté svalovka bolesť, pociťujem to v hornej časti brucha a ide to až k chrbtici a hocikedy mi je zima
@malinoismum to je milé ale nemyslím že tým vyriešim bolesti brucha
@bambulienka25 🙏🏽 Lenka prosím ty vies že je to v hlave X krát som ti to písala… už len skrz svojich blízkych prosím
@llenka014 A tá liečiteľka ti čo poradila okrem toho, že ťa ešte viac zneistila? Keď sa už nazýva liečiteľkou, prečo ti nepomohla?
Skúsila si psychiatra, predpísala ti lieky, ktoré nechceš brať, psychiater s tebou sa nebude hodiny rozprávať, na to sú psychológovia, psychiater pomôže hlavne medikamentóznou liečbou.
@karush Ty si asi našu lenku predtým neregistrovala. Však?
@malinoismum Popravde len ju registrujem, všade ju vidím. 😂 Som tebe tuším písala, že keby má priateľa ako hovorí, tak ju nenechá takto sa trápiť.
@karush Potom prepáč, lebo tých ľudí čo sme sa spolu s inými oslovili, nemožne si pamatat….:(
Mňa od stresu strašne bolelo brucho a dokonca som ho mala nafúknuté. Často krát ma bolela chrbtica. Čiže kľudne. Stres je riadny zabijak. Treba obmedziť stresujúce situácie, hoci viem, že sa to nedá stále 🙏🤗
@malinoismum Však sa nič nestalo, nepíšem jej často, možno tak zo 4 razy som jej písala, ťažko s ňou, keď si nenechá pomôcť a potom si to skomplikuje všetko ešte s liečiteľkou, ktorá pravdepodobne tiež žiadne riešenie nemá pre ňu. A keď ju ďalší psychiater nepošle na hospitalizáciu, tak to bude tiež zbytočné, lebo lieky odmieta.
@bambulienka25 áno rtg a usg ladvin no hej tak potom neviem čo mi tam môže tak strielať
@bambulienka25 momentálne mesiac nepracujem uz

@bambulienka25 teba len opravím, nie raz do týždňa u psych. Ale jej rovno hospitalizáciu. 😉