icon

Môže mať chrbtica súvis s extrasystolami?

29. jan 2023

Môže mať chrbtica súvis s extrasystolami?

liv1
30. jan 2023

Jeden fyzioterapeut mi povedal ze ano, ale nik iny to nepotvrdil. Ak sa chces o tom viac pobavit, pomoct, poradit, tak napis spravu.

lianne7
30. jan 2023

áno môže , mám to v ľahu na chrbte

taktotedanie
30. jan 2023

Nie

liv1
30. jan 2023

@lianne7 mas to potvrdene? Alebo mas len ten pocit? Lebo ja mavam pocit extrasystoly v lahu, ale ekg to nepotvrdilo. A to som si myslela, ze to uz dokazem rozoznat ako profik 😁

ninka297
Odpoveď bola odstránená
irusa
30. jan 2023

áno

siegi
30. jan 2023

Ano moze. Zakazdym ked som zablokovana v hrudnej a krcnej su extrasystoly hrozne. Mam to potvrdene od neurologa, kardiologa, fyzio

lianne7
31. jan 2023

@liv1 áno aj EKG mi potvrdilo extrasystoly a mala si aj holter?

liv1
31. jan 2023

@lianne7 mala som ano. Aj 1 dnovy aj tyzdnovy

liv1
31. jan 2023

@lianne7 ja totiz ked stojim nic necitim. Az ked si blbo sadnem, alebo lahnem. Ale ako hovorim, evidentne to nie vzdy ono, napriek tomu ze mam pocit ze mi srdce prebuchava

xxl22
5. feb 2023

ano, moze

rk54
8. jún 2024

Ahojte ,akurat bojujem s extrasystolamy,,,som pi 14dňovom ekg holteri,,stavy sú hrozné niekedy do par sekund aj 4 silné ,ostane mi zle panika extremna.Neviem ako si pomoct v tej chvili ,dam si magne B6 a obcas pol neurolu,,.som dost hyperaktivna a teda lezat vtedy nedokazem,,,vraj nie su skodne ale tie stavy😢,,,co robit ?niekto povie ze sa otriast a fungovat dalej,,,som ns dovolenke,moze mi tepla voda uskodit ?Mam po 50tke a problemy aj s chrbticou

lenocka137
6. jan 2025

@rk54 Dobrý deň, prosím ako ste na tom teraz?