Môže pocit zastavenia srdca súvisieť s psychikou?
Dobrý večer prajem
Dosť casto sa mi stáva ze pri sedení mam pocit ako keby sa mi zastavilo na sekundy srdce hneď ma zaleje veľké teplo môže to byť zo psychického problému alebo co si otom myslíte
Za vsetkym je priepustne crevo, intolerancie potravin. Skus si dat zistit toto. Skoncia ataky, exrasystoly,.. strava-nizkosacharidova. Poznam kopec zien, ktorym to pomohlo💚
@stanulienkat teraz som si istá ze máš úplne pravdu lebo dva dní som to už nemala je to iba vtedy keď mam panicky atak a srdce sem tam cítim aj ako pichnúť slabé ale to vtedy keď sa napíšem hneď začne aj chrbát
@mariynka môže byť aj to lebo pri jedení mqm dosť zvláštne krčné v žalúdku a také napnutie ale možno že to mám stoho ze som nejedla veľmi schudla a teraz beriem AD a začala som jest
@stanulienkat keď to príde tak cítim ze ma dusi v krku niekedy cítim ako keby jazyk mi ťahalo do zadu ťažkú tvar zvláštne tahanie jednej strane potom lava ruka,hrudník, niekedy ma naťahuje na vracanie pocit na odpadnutie potom keď je kus lepšie a si sadnem tak cítim také zvláštne napätie a ako keby tlak pri srdci a strašne bolest chrbta

@princkrason dosť nepravdepodobné