icon

Môže suchý kašeľ a bolesť naznačovať rakovinu pľúc?

atlaenxa
13. máj 2025

Ahojte. Posledný týždeň mám tazobu na hrudníku aj bolesť pľúc na hrudi a medzi lopatkami občas to vyráža do ruky a mám aj suchý kašeľ, trochu zachrípnutie a veľmi ťažko sa mi dýcha, ale teplotu ani iné príznaky choroby nemám. Nie som hypochonder a k doktorke sa chystám o týždeň, skôr to nejde keďže som na dovolenke. Myslite že môže ísť o rakovinu pľúc? Som fajčiarska, ale mám len 21 rokov.

koniarova
13. máj 2025

@atlaenxa ale prosím ťa. To,že máš rakovinu pľúc je veeeeľmi nepravdepodobné.

dzescebuly
13. máj 2025

@atlaenxa beriem si vešteckú guľu 🤦😒choď k dr ten ťa vyšetrí a nasmeruje

jura27
13. máj 2025

Ozaj negoogli a netráp seba s teóriami. Chod - zisti u lekára iba on ma "správnu odpoveď"

iwesska
13. máj 2025

Tak ako fajciar s tym snad ratas,ze vdychujes karcinogeny...ale v tvojom veku dost nepravdepodobne.

kacena4
13. máj 2025

prosim ta obycajna choroba kde by si zobrala rakovinu? je mizive percento ze ju mas

sisska96
13. máj 2025

Skôr máš hypochondriu

dzulli1980
13. máj 2025

Zapamätaj si jednu vec ... rakovina nebolí a keď už bolí, je to veľmi zlé ... choď k doktorovi, podľa všetkého potrebuješ ATB ... čím skôr, tým lepšie.

livih
13. máj 2025

Tak ako niekto kto je dlhe roky fajciar nemusi nikdy dostat rakovinu, tak nanestastie aj niekto kto si nikdy cigaretu nezapalil rakovinu dostat moze.. ale teraz je obdobie chorob, alergii. Urcite navstiv odbornika 😉