Môže to byť bolesť zo slepého čreva?
Ahojte, môže to byt slepé črevo ? 3-4 dni ma boli pod pravým rebrom nie stále.. iba keď si sadnem alebo sa zohnem vtedy zacitim pod rebrom takú bolest ako keby. Mam problém zo zlcnikom. Len tým že si to miesto stále registrujem že to boli tak si to tam stále stlacam rukou.
Slepé črevo je podstatne nižšie
Boli ma v týchto miestach raz nižšie raz vyššie.
@maria1023 slepé črevo by ťa bolelo tu
Pankreas?
Pankreas?
@anonym_4dba08 by som mala teplotu, zvracanie atd. Len ja nemám nič z toho. Problém je ten že to miesto kde ma to “boli” si stlacam aj 3-4x denne keď sa zameriam nato že to boli.
@maria1023 pozdrazdeny zlcnik ci zaludok, mozno plyny, cim viac stlacas tym viac ti to moze reagovat...daj si dietu a upravi sa.
@anonym_4dba08 by som mala teplotu, zvracanie atd. Len ja nemám nič z toho. Problém je ten že to miesto kde ma to “boli” si stlacam aj 3-4x denne keď sa zameriam nato že to boli.
@maria1023 kludne moze byt podrazdeny zlcnik. Dat si nejaky cas zlcnikovu dietu (beztukovu) a objednat sa na sono.
Pankreas?
@anonym_4dba08 ten zvykne hlavne na lavo, a tlaci okolie pupka ci do krizov. a hlavne pri lahu :(
Bude to žlčník. Mala si veľa šalátov rezňov a kapustníc 😂
skor zlcnik alebo pankreas

@maria1023 slepe crevo boli nižšie a to je taka bolest že vyskocite na plafon pri dotyku..ale som len laik