Môže to byť borelióza?
Dobrý deň prosim nemate niekto skusenosti objavilo sa mi toto na kolene.

@karin2423 Ano moze hlavne ak sa to zvacsuje. Isiel by som za doktorom. Neliecena borelioza moze mat celkom vazne nasledky. Radsej si byt isty ako potom lutovat.
@karin2423 Ano moze hlavne ak sa to zvacsuje. Isiel by som za doktorom. Neliecena borelioza moze mat celkom vazne nasledky. Radsej si byt isty ako potom lutovat.
@truhlikvseved borelióza môže mať viac fľakov? Lebo mám dva na jednom kolene a na druhom kolene jeden mensi
@karin2423 to je stipanec
@truhlikvseved borelióza môže mať viac fľakov? Lebo mám dva na jednom kolene a na druhom kolene jeden mensi
@karin2423 Ano moze mat viac flakov. Mal som Boreliozu.
Na stehne som mal 2 flaky na bruchu som mal jeden flak a potom este na boku.
Zvacsa je na jednom vidiet vpich po kliestovi alebo vraj to moze prenasat aj komar, apon tak mi vravel na infekcnom.
Flaky sa v mojom pripade zvacsovali postupne. Ako dlho to mas ? Ja som mal male fliacik a mozno aj mesiac sa to zvacsovalo a mal som pocit ze to bledne.
Ak je to borelioza treba to podchytit skoro po nejakych 2, 3 mesiacoch to ide do dalsieho stadia a liecba byva komplikovanejsia. Extremne pripady ti tu nejdem vykreslovat, ale poznam ludi co o tom nevedeli a zistili po roku alebo aj viac a nevedia sa doteraz z toho dostat.
Takze nic nedas zato pozret to doktrovi. Lepsie tak ako sa tu radit na modrom konikovi.
Borelioza je pliaga riadna.
@karin2423 a bol tam predtym kliest? To je hlavne. Ak nie, to to budu stipance. Ak tam bol predtym kkiest, tak to moze byt borelioza.
Ja som s takym po kliestovi sla so synom k dr.a hned mu dala Atb na 3t...nastastie mu inak nic nebolo.
@euka210 Ja som ani nevedel ze som mal kliesta len sa mi objavili take flaky. Takze ci tam bol alebo nebol nieje podstatne lebo o tom nemusis vediet a nevedomky ho odkrabnes
@karin2423 Ano moze mat viac flakov. Mal som Boreliozu.
Na stehne som mal 2 flaky na bruchu som mal jeden flak a potom este na boku.
Zvacsa je na jednom vidiet vpich po kliestovi alebo vraj to moze prenasat aj komar, apon tak mi vravel na infekcnom.
Flaky sa v mojom pripade zvacsovali postupne. Ako dlho to mas ? Ja som mal male fliacik a mozno aj mesiac sa to zvacsovalo a mal som pocit ze to bledne.
Ak je to borelioza treba to podchytit skoro po nejakych 2, 3 mesiacoch to ide do dalsieho stadia a liecba byva komplikovanejsia. Extremne pripady ti tu nejdem vykreslovat, ale poznam ludi co o tom nevedeli a zistili po roku alebo aj viac a nevedia sa doteraz z toho dostat.
Takze nic nedas zato pozret to doktrovi. Lepsie tak ako sa tu radit na modrom konikovi.
Borelioza je pliaga riadna.
@truhlikvseved no cez víkend som si všimola ale vyzeralo to ako štípance a v utorok som si všimla takéto fľaky..

Toto budú štípance