icon

Môže úzkosť zvyšovať krvný tlak?

jessi06
6. feb 2025

Ahojte mali ste niektora? Úzkosť mam 4ty mesiac a nedávno mi začal skákať tlak hlavne na večer a spodny. Na tlak beriem dopegyt

breeen
6. feb 2025

Úzkosť je svina…. Mne sa z nej tocieva hlava, oči… je mi na umretie. Takze môže / nemusí.

jessi06
autor
6. feb 2025

@breeen liečis sa?

jessi06
autor
6. feb 2025

@breeen je ano😏

breeen
6. feb 2025

@jessi06 na úzkosti? Ano

jessi06
autor
6. feb 2025

@breeen co berieš?

nevenka
6. feb 2025

@jessi06 chod prosim Ta, k doktorovi, Dopegyt je mimo tehotenstva uplne nanic. Tlak Ti skace, lebo Ti nezabera a vedlajsim ucinkom su uzkosti az depresie. Mala som to. Ries to s kardiologom! Uz som Ti pisala.

taktotedanie
6. feb 2025

@jessi06 este by si mohla doplnit ze si po porode nie?
Ries interne alebo kardiologa a vypni internet

jessi06
autor
7. feb 2025

@taktotedanie áno 7 mesiacov a riešim co je na tom keď sa chcem poradiť aj tu.?

taktotedanie
7. feb 2025

@jessi06 lebo to tu uz riesis tolko mesiacov prsve na mk a nie s kompetentnymi lekarmi a furt si sa nedopracovala k vysledku preto by si mala vypnut mk a ist za doktorom

jessi06
autor
7. feb 2025

@taktotedanie bola som len ma zaujíma ze ci niekto je s podobným problémom

taktotedanie
7. feb 2025

@jessi06 a co ti to pomoze? Kazdy je iny

jessi06
autor
7. feb 2025

@taktotedanie to je pravda no preto je aj toto fórum na vymienanie názorov a radiť si

taktotedanie
7. feb 2025

@jessi06 komu niet rady tomu niet pomoci

nevenka
7. feb 2025

@jessi06 Ty si citala moju radu? Neverim, ze Ti nechali Dopegyt tolko mesiacov, zvlast, ked Ti skace tlak. Tak chod k inemu lekarovi, ak sa tento boji ine predpisat. Chodim k primarovi do kardiocentra v BB a Dopegyt mi exol hned a predpisal ine, ucinnejsie lieky. A aj depresie mi presli po vysadeni.

jessi06
autor
8. feb 2025

@taktotedanie nechápem čo útočis ak ti vadia moje príspevky nekomentuj ďakujem!

jessi06
autor
8. feb 2025

@nevenka ja nemám depresiu halooo! Ale úzkosť to sú dve úplne odlišne diagnózy a mam to hlavne z nevyspatosti. Ano nechala mi dopegyt pretože hodnoty tlaku mi neskacu až tak.

derdia
8. feb 2025

@jessi06 jasne zuzuje cievy lebo uzkost je stav nudze pre organizmus... Akoked ides utekat ored zurivym psom. Ale tu su ine priciny.

jessi06
autor
8. feb 2025

@derdia mam to hlavne z nevyspatosti lebo malo spím pri bábätku sa veľa toho naspäť nedá. Úzkosť je sviňa. A snáď lekárka vie co robí.