Môže vysoké CRP signalizovať vážny zdravotný problém?
Ahojte, mal niekto z vás CRP 350? Ak ano co vam zistili?

@zuzka485 dcéra tiež mala, síce nie až také, a robili jej opakovane všetky testy, krv, moč,usg, a pod. a zistili NIČ. Uzavreli ako" nešpecifikovana bakteriálna infekcia". Podávali cez infúziu antibiotiká a po 5 dňoch pustili domov. Obvodná bola zhrozená, že nevedeli zistiť. Po antibiotikách bola OK.
@zuzka485 a teba ani nič nebolí? Môj známy mal také hodnoty pri zápale pľúc, ďalší pri zápale pankreasu. Určite tam bude niečo dosť vážne.
@janickacrazy ja mam od pondelka teploty ani som nemohla z postele vstat. A od utorka ma picha pod pravym rebrom ked sa na posteli otacam alebo pri chodzi ale dnes ma to uz skoro vobec neboli a robili mi aj ultrazvuk ale pecen, slepe crevo, zlcnik, oblicky aj maternica vsetko vpohode. Este mi robili aj rtg pluc a bola som na gynekologickom vysetreni ale vsetko vpohode. Som o chvilu 2 mesiace po porode ale s tym to nema asi nic spolocne
@koniarova ja mam od pondelka teploty ani som nemohla z postele vstat. A od utorka ma picha pod pravym rebrom ked sa na posteli otacam alebo pri chodzi ale dnes ma to uz skoro vobec neboli a robili mi aj ultrazvuk ale pecen, slepe crevo, zlcnik, oblicky aj maternica vsetko vpohode. Este mi robili aj rtg pluc a bola som na gynekologickom vysetreni ale vsetko vpohode. Som o chvilu 2 mesiace po porode ale s tym to nema asi nic spolocne
a cukor máš dobry nemáš vysoky
@zuzka485 kojis? Nemáš prsia zapálené? Alebo to môže byť ten pankreas, ten vraj na sone nie je niekedy vôbec vidno.
@janickacrazy nekojim praveze
@alickapusinka fu to neviem
Ja som mala tiež vysoke CRP a mala som problémy s obličkou a cukrom.
@zuzka485 tak to by si mala vedieť nech TI odmeraju ale môže to byť čokoľvek od pankreasu, po obličku po vysoky cukor až po pokazený zub o ktorom nemusiš ani tušiť malička dierka. A zuby máš všetký v poriadku úplne top zdrave.
Mne to skôr s tým pôrodom súvisí. Keď všetko ostatné ti už prezreli.