icon

Môže vysoké CRP signalizovať vážny zdravotný problém?

zuzka485
21. feb 2025

Ahojte, mal niekto z vás CRP 350? Ak ano co vam zistili?

lucka_ke
21. feb 2025
zuzka485
autor
21. feb 2025

@lucka_ke ano ale som v nemocnici od vcera a nevedia mi prist nato kde mam zapal

petruldo
21. feb 2025

@zuzka485 ja som mala takéto crp pri obštrukčnom zápale obličky

rejka7
21. feb 2025

@zuzka485 dcéra tiež mala, síce nie až také, a robili jej opakovane všetky testy, krv, moč,usg, a pod. a zistili NIČ. Uzavreli ako" nešpecifikovana bakteriálna infekcia". Podávali cez infúziu antibiotiká a po 5 dňoch pustili domov. Obvodná bola zhrozená, že nevedeli zistiť. Po antibiotikách bola OK.

olsiv
21. feb 2025

@zuzka485 mala som to pri zápale hrubého čreva

zuzka485
autor
21. feb 2025

@rejka7 v akej nemocnici bola ak sa mozem opytat?

koniarova
21. feb 2025

@zuzka485 aj máš nejaké problémy?

janickacrazy
21. feb 2025

@zuzka485 a teba ani nič nebolí? Môj známy mal také hodnoty pri zápale pľúc, ďalší pri zápale pankreasu. Určite tam bude niečo dosť vážne.

zuzka485
autor
21. feb 2025

@janickacrazy ja mam od pondelka teploty ani som nemohla z postele vstat. A od utorka ma picha pod pravym rebrom ked sa na posteli otacam alebo pri chodzi ale dnes ma to uz skoro vobec neboli a robili mi aj ultrazvuk ale pecen, slepe crevo, zlcnik, oblicky aj maternica vsetko vpohode. Este mi robili aj rtg pluc a bola som na gynekologickom vysetreni ale vsetko vpohode. Som o chvilu 2 mesiace po porode ale s tym to nema asi nic spolocne

zuzka485
autor
21. feb 2025

@koniarova ja mam od pondelka teploty ani som nemohla z postele vstat. A od utorka ma picha pod pravym rebrom ked sa na posteli otacam alebo pri chodzi ale dnes ma to uz skoro vobec neboli a robili mi aj ultrazvuk ale pecen, slepe crevo, zlcnik, oblicky aj maternica vsetko vpohode. Este mi robili aj rtg pluc a bola som na gynekologickom vysetreni ale vsetko vpohode. Som o chvilu 2 mesiace po porode ale s tym to nema asi nic spolocne

dobryden
21. feb 2025

@zuzka485 tak mas asi niekde zapal na ktory ti nevedia prist,to by aj tie teploty vysvetľovali,niekedy sa neda zistit.

alickapusinka
21. feb 2025

a cukor máš dobry nemáš vysoky

janickacrazy
21. feb 2025

@zuzka485 kojis? Nemáš prsia zapálené? Alebo to môže byť ten pankreas, ten vraj na sone nie je niekedy vôbec vidno.

zuzka485
autor
21. feb 2025

@janickacrazy nekojim praveze

zuzka485
autor
21. feb 2025

@alickapusinka fu to neviem

ayaya
21. feb 2025

@zuzka485 ja som pri takom CRP mala zlatého stafylokoka v krvi.

alickapusinka
21. feb 2025

Ja som mala tiež vysoke CRP a mala som problémy s obličkou a cukrom.

alickapusinka
21. feb 2025

@zuzka485 tak to by si mala vedieť nech TI odmeraju ale môže to byť čokoľvek od pankreasu, po obličku po vysoky cukor až po pokazený zub o ktorom nemusiš ani tušiť malička dierka. A zuby máš všetký v poriadku úplne top zdrave.

lenka2813
21. feb 2025

@zuzka485 moj maly mal take crp pri zapale oblicky a potom druhy krat pri zapale pluc.

koniarova
22. feb 2025

Mne to skôr s tým pôrodom súvisí. Keď všetko ostatné ti už prezreli.

rejka7
24. feb 2025

@rejka7 ležala práveže v Detskej fakultnej nemocnici v Košiciach, takže človek si myslí, že vyšli špecializované pracovisko🥴 a už ti zistili dačo? Či nič?