Môže zastupujúci lekár vystaviť priepustku do práce?
Môže dať zastupujjci lekar 3 pecka do prace keď ma moja obvodná dovolenku ?
To je úplne jedno aký lekár.
Môže.
Ale neviem, či môžu byť 3 Péčka po sebe.
Nemyslím,že ti zamestnavatel bude tolerovať 3 dní P po sebe od toho istého dr.
A prečo by nie? Nemá jedno zamestnávateľ kedy minie paragrafy?
vacsina zamestnavatelov netoleruje tri P cka pomsebe od toho isteho lekara
a potom vazne si k nemu chodila kazdy den ?
Vieš čo znamená priepustka?
Keď niekto pôjde na rehabilitácie, či infúzie, koľko lekárov mu to potvrdí?
@janinah ano mala som už ale od svojej obvodnej ... bola som chorá a nechcela som ísť na pn tak som mala 3 pecka na 3 dní
@gribka1 na rehabilitacie sa chodi ob den a ma peciatku od rehabilitacneho lekara a nie na cely den
Aké asi môžu. Lebo zákon to nedefinuje.
@dasabarova ak ti to v praci akceptuju tak potom ano je jedno ci obvodna ci jej zastup
@dasabarova Takze to tvoj zamestnavatel akceptuje. Teraz je otazka, ci ti zastupujuci lekar bude ochotny dat potvrdenia na 3 dni, aj ked realne k nemu pojdes iba raz. Teda predpokladam, ze chces opat takto vyriesit chorobu.
@mamina7070 Sú aj každý deň. Nechápem tie špekulácie zamestnávateľov. Viac ako 7 aj tak nevezme.
@dasabarova No ale keď si chorá, tak to nie je priepustka od lekára!! To si treba zobrať PN-ku. Priepustka slúži na ošetrenie alebo vyšetrenie u lekára na nevyhnutný čas. Takže si zneužila inštitút priepustky.
Veď nech ide každý deň, kde je problém. Takto, že len raz na tri dni by lekár ani nemal dávať, veď nemá záznam.
Poznám firmy, kde už tie papieriky s pečiatkou ani nezberaju, len si nahlasis návštevu lekára v dochádzke. A áno, po dohode so zamestnávateľom sa aj toto robí, že namiesto 7-10 dní na PN si človek vyčerpá dva tri dni LV. V škole napríklad. Len aby Ti tie P potom nechýbali.
@gribka1 na rehab a pod, mu to potvrdi rehabilitacia = a zvacsa sa nechodi na cele dni.
Nepotvrduje to prakticky lekar, len tak.
@simca06022011 na rehabilitácie sa podľa mňa dáva PN

Jasné.