Môžem fúkať po pohári vína večer?
Večer som pila víno cca 3-4 deci dopila som posledné okolo 21:45
Vážim cca 67kg meriam 157cm
Idealne je kupit si alkohol test, ale ono to aj tak nie je uplne 100%-ne. Kazdopadne, myslim, ze su na to aj aplikacie, kde ti to vyrata.
Kedy ideš autom? Aj od toho záleží.
https://www.alkoholmetr.cz/ podla tohto si už o 2 v noci bola triezva
Podľa mňa nenafukas, vypi pol litra čaju, najedz sa poriadne a o 10:00 tej môžeš vyraziť
Ďakujem vám všetkým veľmi pekne
Nie nenafukas
Fukat balony? Mozes. 😂 Ale nie, rano nenafukas a na to nemusim pouzit ziadnu kalkulacku.
@nyusika Pisala to ráno, tak určite myslela,či nafúka ráno, nie hneď po dopiti alebo za tri hodiny, keď posledné pila o trištvrte na 10 večer..Ty zase sa nauč poriadne čítať,keď ideš mudrovat. 🫣
Bez problém o 10.00
@lesiiaoldi zarad do stravy viac vlakniny
@lesiiaoldi zarad do stravy viac vlakniny
@nyusika Nie so ty trošku mimo?😉
@nyusika Nie so ty trošku mimo?😉
@lesiiaoldi preco si si nedomyslela, ze sa po zaradeni vlakniny kvalitne vyprazdnis a budes menej nervozna ?
nevies poriadne citat ?
P.S. - reagujem presne tak, ako ty na moj komentar...nieco som si mala domysliet.
mimochodom, autorka otazky s tym nemala najmensi problem, prave naopak 🙂
@lesiiaoldi preco si si nedomyslela, ze sa po zaradeni vlakniny kvalitne vyprazdnis a budes menej nervozna ?
nevies poriadne citat ?
P.S. - reagujem presne tak, ako ty na moj komentar...nieco som si mala domysliet.
@nyusika bože ty si trápna
nevies poriadne citat ?
@nyusika Tak keď niečo píše ráno a píše tam, že večer pila asi sa nepýta, či mohla náhodou v noci nafúkať. To ti stačí logika nemusíš si nič domýšľať. A určite bola rada autorka, že ju urážaš. To ty si nervózna, keď si na ňu zaútočila. Ja nervózna nie som len som sa jej zastala lebo mi tu lezú na nervy ľudia, čo len obsmrdaju po fórach a chodia len rýpať.
@nyusika Tak keď niečo píše ráno a píše tam, že večer pila asi sa nepýta, či mohla náhodou v noci nafúkať. To ti stačí logika nemusíš si nič domýšľať. A určite bola rada autorka, že ju urážaš. To ty si nervózna, keď si na ňu zaútočila. Ja nervózna nie som len som sa jej zastala lebo mi tu lezú na nervy ľudia, čo len obsmrdaju po fórach a chodia len rýpať.
@lesiiaoldi pomaha aj voda z kyslej kapusty...vlaknina evidentne nestaci 🙂
@lesiiaoldi pomaha aj voda z kyslej kapusty...vlaknina evidentne nestaci 🙂
@nyusika fúha ešte aj humor 4 ročného dieťaťa máš 🫣😉

sprav si test na zvyškový alkohol...nájdeš na nete