icon

Môžem podať sťažnosť na zubára?

5. dec 2024

Ahojte,
mam svojho zubara roky rokuce (cela rodina k nemu chodime), a nikdy mi ziaden kaz nenasiel okrem jedneho (ktory som uz mala ked som k nemu isla 1x) a plomboval mi ho rok dozadu.
Preventivky (posledna 2,5tyzdna dozadu) boli typu, boli vas nieco? A ja ze nie, a on ok vsetko v poriadku. … az do vcera.
Ked som absolvovala dentalnu hygienu v sukromnom zariadeni a tam este pred zacatim hygieny mi bolo oznamene ze vidi 5 kazov!!! Ano 5!
Tak ma objednali na rtg, (aj sa ma pytali kedy mi bol robeny naposledy asi tak 15rokov dozadu), ktory ukazal az 9!!! A este to nemusi byt ani konecne cislo!!
Ja cela zhrozena, do placu mi bolo aj je.
Zubarka mi hovori, ze mate tu staru plombu, ktora musi ist von lebo mate zapalene dasno.
A ja ze aku staru, ma presne rok! Ona zhrozena este viac ci to myslim vazne.

A moja otazka znie, da sa s tym nieco robit?
Za opravu tychto zubov, ktore zanedbal moj zubar zaplatim asi 700 eur.

Strana
z5
frantiska
16. dec 2024

@dadka Neskutocnu pravdu ste napisali a este sa smeju na ovciach ako platia a ako im zachranili zuby.Tiez som chodila od jedneho k druhemu zubarovi a na zaklade uzasnych recenzii az som prisla o vsetky zuby a o neskutocne obrovske peniaze a stazovat sa nemalo vyznam vsetky ukony boli v poriadku a ziadne zanedbanie Treba pisat recenzie a pravdu . Zostala mi aspon viera ze si ho karma co najskor najde.

animus
16. dec 2024

Toto isté práve absolvoval aj môj manžel s tým, že jemu jeho bývalá zubárka robila aj RTG a nič nenašla. Prešiel k môjmu zubárovi a ten mu už musel akútne v priebehu dvoch mesiacov opraviť 4 zuby a ďalšie ho ešte čakajú. Úprimne, nenapadlo ma to riešiť takto. Daj vedieť či si niečo vybavila.

Strana
z5