Môžem užívať lieky na spanie, keď ich nemám predpísané?
Dobrý deň ,mam otázku
Od kamaráta mám nejaké lieky na spanie ,sedatíva na čierno
Je možné žeby z toho bol nejaký problém ? Keď tie lieky nemám predpísané ja ,ale látka z nich sa nachádza v moči a krvi ?
@kristen1999 Preboha a to kombinuješ všetko naraz?
urcite ries s psychiatrom
@kacenocka2 no od kedy sa narodil malý tak skoro 3 roky sa neviem vyspať ,celé noci som hore a podobne
@vulka tak ja som najviac závislá na Neurole
A liekoch na spanie ,bez toho už nemôžem fungovať
Tie ostatne ani tak nie
@kristen1999 ja 4 roky, odkedy mi zomrel príbuzný..skúšala si melatonín?
@kacenocka2 ešte nie ,ale skúsim
@kristen1999 a vies preco od jeho narodenia nevies spat?
@juliet86 ešte nie ,pôjdem to riešiť
@kristen1999 ja som tiez trpela poporodnou nespavostou. pomohla mi emdr psychoterapia. na nespavost je dobra aj kbt. tiez som nevedela preco ale potom som prisla na tu situaciu poporodnu ktora pre mna bola traumatizujuca a spustila tom tiez som skusala rozne lieky ake tym ze som kojila sa to ani moc nedalo plus som sa prilis bala zavislosti plus teda to kojenie. viem co to je noc den noc den nespat. keby som nemala podporu v manzelovi mame a nenasla na tretikrat dobreho psychologa a psychiatra mozno som na tom ako ty. drsim palce
@kristen1999 a koľko mg denne toho neurolu berieš ?
@kristen1999 Nie, nesmieš to brať len tak. Je to to isté ako drogy. Ten, kto ti to len tak dáva, môže mať z toho prúser. Život a ťažké chvíle sa dá zvládať aj bez týchto tabletiek. Nikdy by som to neužila. Rýchlo k Dr. - a odvykačka. Najlepšie k psychiatrovi.
@kristin00 nie veľa .. 1 mg denne cca
@zuzanockamt áno už to riešim s Dr a aj k psychiatrovi som objednaná ,budem to riešiť ambulantne ,tak snáď sa z toho dostanem
@kristen1999 super ze to riesis a ze si objednana drIm ti palce verim ze to zvladnes
@kristen1999 kolko mg denne beriete zolpidem ?
@bubka1995 zolpidem už neberiem to sú sedatíva na spanie a namna dosť silné . Beriem slabé AD od lekára ,a mam aj na spanie Esogno 3mg , z toho polovičku
@kristen1999 a keď ste brala kolko ste si dávala? Ako dlho ho už neberiete?

@kristen1999 mne stačí melatonin polka.. máš aj nejaky dôvod prečo nemôžeš spať? keď ano,k dr treba ísť, keď nie,tak najprv by som výživové doplnky skúsila