icon

Môžem zavolať do Medirexu pre výsledky kultivácie?

27. jún 2025

Môžem si zavolať do Medirexu ohľadom výsledkov z kultivacie , keďže moja gyn. má dva týždne dovolenku .

kacena4
27. jún 2025

no to asi tazko ak ich ziadala lekarka tak vysledky daju lekarke a po telefone pochybujem ze vobec budu poskytovat info

janickadr
27. jún 2025

Nedaju ti info, podla mna. Ja ked ako lekar volam kvoli pacientovi za vysledky (napr.ked zastupujem, lebo inak nemam Medirex), musim povedat vsetky svoje lekarske kody, az potom povedia vysledky...

janinah
27. jún 2025

Nie

taktotedanie
27. jún 2025

Skus osobne, ale teda nepovedia ti ich po telefone
Mne vzdy max povedali, ze vysledky su a mal by ich mat osetrujuci lekar co posielal vzorky
Takze bud osobne a s vysledkami k zastupujcemu dr ak by si potrebovala liecbu predpise ti sk tvoja gyn ma dovolenku

pieksamaki
27. jún 2025

Nie, GDPR

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
27. jún 2025
@taktotedanie

Skus osobne, ale teda nepovedia ti ich po telefone
Mne vzdy max povedali, ze vysledky su a mal by ich mat osetrujuci lekar co posielal vzorky
Takze bud osobne a s vysledkami k zastupujcemu dr ak by si potrebovala liecbu predpise ti sk tvoja gyn ma dovolenku

@taktotedanie tak potom budem ziadat zastupujúci lekárku o vysledky

taktotedanie
27. jún 2025

Ta sa k nim nemusi dostat kedze nieje ten lekar co ziadal a posielal vzorky
Vacsinou automaticjy posielaju aj vyskedky na adresu daneho lekara cize k tvojej gyn

autor
28. jún 2025
@taktotedanie

Ta sa k nim nemusi dostat kedze nieje ten lekar co ziadal a posielal vzorky
Vacsinou automaticjy posielaju aj vyskedky na adresu daneho lekara cize k tvojej gyn

@taktotedanie nemôžem čakať mám problém, dali mi na 3 dni Jenamazol , ale zrejme kvasinky to neboli keďže stále mám svrbenie a palenie . Zrejme baktéria, ako môžem čakať 2 týždne kým príde z dov.

taktotedanie
28. jún 2025

Akoze 🤷🏻‍♀️ citala si vobec moje komentare? Daju ti to aj osobne, preukazes sa dokladom totoznosti, pojdes za zastupujucou a da ti liecbu

autor
28. jún 2025
@taktotedanie

Akoze 🤷🏻‍♀️ citala si vobec moje komentare? Daju ti to aj osobne, preukazes sa dokladom totoznosti, pojdes za zastupujucou a da ti liecbu

@taktotedanie Jejda ulne som to akosi prehliadla keďze neni mi dobre , prepac a dik

taktotedanie
28. jún 2025

Povedz im tam. ze doktorku mas na 14 dni na dovolenke , mas potiaze, bola si odkazana k zastupujucej doktorke ale ona vysledky nema, mas ich vyzdvihnut a predpise ti liecbu zastupujuca

autor
28. jún 2025
@taktotedanie

Povedz im tam. ze doktorku mas na 14 dni na dovolenke , mas potiaze, bola si odkazana k zastupujucej doktorke ale ona vysledky nema, mas ich vyzdvihnut a predpise ti liecbu zastupujuca

@taktotedanie dakujem