Môžem zomrieť z 2 roky starej sladkosti?
Baby prosím vás mne jeden človek dal na Vianoce 2021 toto ,dnes som z toho kúsok zjedla a zistila som že dátum výroby je február 2019 a spotreby 15.4.2020 (dal mi to po záruke)a bojím sa že ma to zabije .(otrava jedlom)

Americki vedci zistili , ze presle cukrove vyrobky mozno jest po datume spotreby ak clovek nasledne splni zivot zachranujuce ukony :
Pocka do polnoci a v pyzame sa prejde po cintorine, kde duchovia predkov z neho vyzenu tiene mrtvych
Na druhy den sa nesmie jeho tela dotknut ziadna voda ani slnecne svetlo . Z tohto dovodu sa odporuca si najst v noci vyhovujucu jamu na preckanie
Ak clovek potom vecer vypije lektvar z Ropusiaka ohniveho , zriedeny so slzami jednorozca, je zarucene ze na nasledky otravy neumrie.
@tyrkysova_kobyla 🤣🤣
🤣🤣🤣to je vážne toto myslené, alebo fór?
tak dnes som už videla všetko🙈
@yoxinka máš prosím odkaz na tú debatu s búrkou? 😀
Inak, ja som raz tak si vzala takú minibábovku keď uz bola tma. Jem, jem hovorím hmmm nejaká asi čučoriedkova náplň. Zapnem svetlo a BUM pleseň 😀 ani neviem či som 🤮 alebo 🚽 ale som tu takže kľud 😀😀😀
Prestan panikarit a robit zo seba debila. Nic ti nebude. Maximalne sa z toho pos**es 🤦♀
.
@yoxinka Nie to našťastie niesom ja .
Ja som poznala jedného čo jedaval chleba a zomrel

Nesmejte sa jej. Poznám jedného chalan a, teda už mladého muža, ktorý, nezje potravinu aj v deň končiace záruky. Sprchuje sa ráno, po práci a ešte večer a zásadne doma. Nikdy nbekonzumuje jedlo
v restike a tak....len doma
No ale k veci. Autorka, ako už písali žienky vyššie, neboj sa, na pripadne tráviace ťažkosti si kúp volne dostupné prostriedkjy z lekjarne.
Ak nechceš chémiu,( aj keď si myslím, že v tom,
Co si zjedla je chémie dosť, čiže ak to vyslovene nezapachalo a nekracalo), daj si kľudne domacu pálenku, najlepšie slivovicu.... Prečistí trávenie, aj hlavu....
Mozgové bunky už odchádzajú 😂
@snezienkaaa82 možno to bude znieť zvláštne ale napr u nás malá a aj sestra nemôžu niečo zjesť po záruke max v deň keď záruka končí inak 🤢
Zomriet urcite nie,ale asi to ubera na IQ…
@solange7 🤣🤣🤣🤣🤣
Tento prispevok urcite pridal moj manzel... on zomiera z kazdej chujoviny 🤣🤣🤦♀️

Autorka srandičky 😮🤔. Nudíš sa.