icon

Môžem zomrieť z 2 roky starej sladkosti?

19. aug 2022

Baby prosím vás mne jeden človek dal na Vianoce 2021 toto ,dnes som z toho kúsok zjedla a zistila som že dátum výroby je február 2019 a spotreby 15.4.2020 (dal mi to po záruke)a bojím sa že ma to zabije .(otrava jedlom)

Môžem zomrieť z 2 roky starej sladkosti?Môžem zomrieť z 2 roky starej sladkosti?
larisa
19. aug 2022

Autorka srandičky 😮🤔. Nudíš sa.

althejka
19. aug 2022

Americki vedci zistili , ze presle cukrove vyrobky mozno jest po datume spotreby ak clovek nasledne splni zivot zachranujuce ukony :
Pocka do polnoci a v pyzame sa prejde po cintorine, kde duchovia predkov z neho vyzenu tiene mrtvych
Na druhy den sa nesmie jeho tela dotknut ziadna voda ani slnecne svetlo . Z tohto dovodu sa odporuca si najst v noci vyhovujucu jamu na preckanie
Ak clovek potom vecer vypije lektvar z Ropusiaka ohniveho , zriedeny so slzami jednorozca, je zarucene ze na nasledky otravy neumrie.

peterfeher1975
19. aug 2022
fazulka21
19. aug 2022

🤣🤣🤣to je vážne toto myslené, alebo fór?

autor
Autor odpoveď zmazal
hazelgracegus
Odpoveď bola odstránená
autor
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
ana82
19. aug 2022

tak dnes som už videla všetko🙈

janulik2008
19. aug 2022

@yoxinka máš prosím odkaz na tú debatu s búrkou? 😀

Inak, ja som raz tak si vzala takú minibábovku keď uz bola tma. Jem, jem hovorím hmmm nejaká asi čučoriedkova náplň. Zapnem svetlo a BUM pleseň 😀 ani neviem či som 🤮 alebo 🚽 ale som tu takže kľud 😀😀😀

bessie12
19. aug 2022

Prestan panikarit a robit zo seba debila. Nic ti nebude. Maximalne sa z toho pos**es 🤦‍♀

veronice
19. aug 2022

@ana82 never tomu. Vzdy ked si toto poviem, pride niečo ďalšie 🤣🤣🙈🙈

ana82
19. aug 2022

@veronice tiež pravda 😂😂

cacianka
19. aug 2022

@koniarova "už ju obkľúčili posledné stony úzkosti "

autor
19. aug 2022

.
@yoxinka Nie to našťastie niesom ja .

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
zojazoja
19. aug 2022

Ja som poznala jedného čo jedaval chleba a zomrel

sticker
snezienkaaa82
19. aug 2022

Nesmejte sa jej. Poznám jedného chalan a, teda už mladého muža, ktorý, nezje potravinu aj v deň končiace záruky. Sprchuje sa ráno, po práci a ešte večer a zásadne doma. Nikdy nbekonzumuje jedlo
v restike a tak....len doma
No ale k veci. Autorka, ako už písali žienky vyššie, neboj sa, na pripadne tráviace ťažkosti si kúp volne dostupné prostriedkjy z lekjarne.
Ak nechceš chémiu,( aj keď si myslím, že v tom,
Co si zjedla je chémie dosť, čiže ak to vyslovene nezapachalo a nekracalo), daj si kľudne domacu pálenku, najlepšie slivovicu.... Prečistí trávenie, aj hlavu....

autor
Autor odpoveď zmazal
nnnuuunnn
19. aug 2022

Mozgové bunky už odchádzajú 😂

janulik2008
19. aug 2022

@snezienkaaa82 možno to bude znieť zvláštne ale napr u nás malá a aj sestra nemôžu niečo zjesť po záruke max v deň keď záruka končí inak 🤢

ibajaanikiny
19. aug 2022

Zomriet urcite nie,ale asi to ubera na IQ…

zuzuliennka1
19. aug 2022

@solange7 🤣🤣🤣🤣🤣

brembo
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
dadadada1
19. aug 2022

@larena teda aj mne 😆😆😆😆

marusia674
19. aug 2022

Tento prispevok urcite pridal moj manzel... on zomiera z kazdej chujoviny 🤣🤣🤦‍♀️

autor
Autor odpoveď zmazal