Mozgová hmla: Skúsenosti s hormonálnou nerovnováhou?
Ahojte, všetky diskusie na túto tému som tu už prečítala, chcem sa ale opýtať či má niekto skúsenosť s niečim podobným ako momentálne ja. Som pacient endokrinológie a dva mesiace som na hypofunkciu štítnej žľazy užívala vyššiu dávku Euthyroxu. (Vytvorila som si hyperfunkciu)
Začalo to akoby mozgovou hmlou, že som sa začala cítiť inak, vyplo mi myslenie, názory a úsudok a prišiel veľký stres, triaška. Potom prišli úzkosti - silné, miestami ma vyplo aj do derealizácie. Trvalo to cca dva mesiace kým ma napadlo že problém bude možno tam - myslela som si že som sa zostresovala. Dávku mám upravenú cca 5. týždeň, ostala mi už len mozgová hmla. Frustrujúci pocit, spomalené vnímanie, duševná zmätenosť, hrozná krátkodobá pamäť a sústredenie. Vnímanie času a emócie mám vypnuté. Pozorujem na sebe stálu hormonálnu nerovnováhu, pravdepodobne som si rozhádzala dlhodobým užívaním hormónov ŠŽ aj ostatné a neviem či čakať alebo ísť na ďalšie vyšetrenia? Moja obvodná pani doktorka skonštatovala že je to tým a mám čakať. Je to ale hrozne náročné nakoľko v tom už žijem tretí mesiac.

@juzanka151 aj ja mávam mozgovú hmlu po užití euthyroxu. zahu, nafúknutost. rozostrete videnie, v noci plytký spanok. zive nocne mory, a mohla by som pokračovať. Proste je to umelý hormon