Mozgová mŕtvica
Môj 37 ročný manžel dostal krvácanie do mozgu ale bohužiaľ do mozgového kmeňa. Leží v nemocnici a veľmi sa o neho bojím, doktori nedávajú nádej, jediné čo ma zaujíma je či sa niekto po krvácaní do mozgového kmeňa z toho dostal, možno s menšími následkami, možno ste to prežili vy alebo niekto z vášho okolia, prosím nalejte mi aspoň trochu nádeje
@oliviakatka ďakujem, napíšem večer, keď bude viac času.
Pani Hulíkovej som písala na email, ale neodpovedala zatiaľ, taktiež som písala pani Alžbete Husarovič na email, ale tiež neodpísala. Dnes som našla ešte pani Svatekovú, tak čakám, či odpíšu.
@vladkavd cerebrolysin podávali aj v BK, najlepšie účinky má prvé týždne/mesiace po poškodení. Myslím že tento liek veľmi pomohol
@sisa0109 dobrý deň, ďakujem za opýtanie. Prebral sa z kómy. Vďaka Bohu je pri vedomí. Nič nezabudol, rozpráva, nie je ochrnutý. Následky tam sú, s tým teraz bojujeme. Ale je to oveľa lepšie ako to, na čo nás pripravovali lekári. Je to zázrak, aj lekári to nechápu. My sme si ho vymodlili naspäť 🙂
@zuzkaferko dobrý deň, moj ocko 65 ročný je tiež v kóme. Dnes je tomu presne mesiac. Ale jemu praskla aneurizma a mal silné krvácanie do mozgu. Zhruba na 4 deň ho začali prebúdzať ale neprebral sa dotetaz. Už dýcha sám, má síce tracheostómiu ale to skôr na hygienu dýchacích ciest. Tiez pohybuje viečkami ked sa k nemu prihovárame, aj prstami pravej ruky jemne hybe ale lekari vravia že to nič neznamena🥺. Chcem sa opytať po akom čase sa váš ocko prebral? A ako je na tom? Tiež nam nedavajú šancu😢
@zuzkaferko dobrý deň, moj ocko 65 ročný je tiež v kóme. Dnes je tomu presne mesiac. Ale jemu praskla aneurizma a mal silné krvácanie do mozgu. Zhruba na 4 deň ho začali prebúdzať ale neprebral sa dotetaz. Už dýcha sám, má síce tracheostómiu ale to skôr na hygienu dýchacích ciest. Tiez pohybuje viečkami ked sa k nemu prihovárame, aj prstami pravej ruky jemne hybe ale lekari vravia že to nič neznamena🥺. Chcem sa opytať po akom čase sa váš ocko prebral? A ako je na tom? Tiež nam nedavajú šancu😢
@luckagu dobrý deň. Prajem vám veľa síl.
Môj sa prebral asi po 3 týždňoch, najskôr iba otvoril oči, potom na pár minút. Odvtedy je stále ležiaci pacient. Bohužiaľ tie následky sú vážne, a je to lavína problémov. Nech sa snaží on aj my ako chceme, telo je už unavené. Ak chcete kľudne mi napíšte súkromnú správu

@sfn prosím ťa, ale to ten cerebrolysin sa podáva pacientom až keď sú pri vedomí, či?