icon

Mozgová príhoda

atka3
5. máj 2013

Rada by som bola keby ste mi niekto podali poprípade vymenili skúsennosti. moja mamina dostala mozgovú porážku,má len 61r. bola pri vedomí,ale zatiahlo jej reč,ľavá ruka je nehybná a ľavá noha ide ťažko. odštartovala to prá ve zistená cukrovka /16/ a lieky, ktoré brala 2 dni a začali príznaky.momentálne je v nemocnici..zaujíma ma vlastne všetko.napr: ako zlepšovať stav,čo robiť,akú stravu,na čo si pozor dávať,rôzne rady,pomôcky,prírodné liečivá.

Strana
z2
mkatkam
15. feb 2018

Ahojte prosím máte niekto skúsenosť s hemoragickou mŕtvicou? Otec ju dostal v pondelok,odvtedy je v kome. Lekári vravia že to je neoperovatelne. Ďakujem za akúkoľvek skúsenosť.

sasenka1307
16. máj 2019

@elise
@elise ahoj.. mozem sa spytat co predchadzalo mozgovej prihode? Mam totiz rovnake podozrenie u seba.. zacalo sa to hucanim v usiach pred mesiacom, pokracovalo bolestou hlavy 24hod/denne doteraz.. a momentalne pocitujem dychavicnost, mam sustavne nizky tlak 90/60.. trpnutie praveho lytka.. neurolog mi kontroloval tepny na krku sonom a vraj su ok.. jedine co mi zistili je kyfoticke vychylenie krcnej chrbtice. Prosim o radu uz som zufala a nicomu nerozumiem.. nonstop studene koncatiny mam..

igrina
30. máj 2020

Prajem vám prijemný večer.Smiem poprosit názor?Pred 9r som mala mozgovú príhodu.Neustale so sa pristihla ze si nepamatam časove úseky,či určité dni co som rob.No je to neustále pristihnem sa,ze na par sekund sa neviem rozpamatat napr kde som zaparkovala,co som ch ela vziat,zariadit ale po 15-20 sekundach sa rozpamatam.Viete mi poradit ako s tym bojovat?Srdecne dakujem.

terezaberkesova
Odpoveď bola odstránená
daniela1803
22. okt 2020

@terezaberkesova Ahoj koľko balení vybral?

Strana
z2