Možnosti liečby hormonálnej nerovnováhy
Ahojte už dlho rozmýšľam dať sa vyšetriť na hormóny nakoľko cítim ze nie je všetko v poriadku. Lenže rozmýšľam ako to riešia. Predpisu priamo hormóny alebo vitamíny a látky ktoré podporujú ich prirodzenú tvorbu? Ďakujem
Mne krv nikdy nebrali a doktor mi vždy tvrdil,že hormonálna nerovnováha (začali mi vynechávať krámy) a neskôr už extrémne silné .A brala som viac krát hormóny .Aj lieky aj injekcie.
Ahoj, ktore hormony mas na mysli, "gynekologicke"?
Ak mas dobreho gyn, zameria sa na tvoj cyklus a bude ho sledovat, odsleduje dobu rastu folikulu, pripadnu ovulaciu, funkciu zlteho telieska
V com pocitujes, ze nie je u teba v poriadku? Mas dlhe cykly alebo nepravidelne atd?
Ahoj, ktore hormony mas na mysli, "gynekologicke"?
Ak mas dobreho gyn, zameria sa na tvoj cyklus a bude ho sledovat, odsleduje dobu rastu folikulu, pripadnu ovulaciu, funkciu zlteho telieska
V com pocitujes, ze nie je u teba v poriadku? Mas dlhe cykly alebo nepravidelne atd?
@janetinka27 resp skoro riadne. Lenže nie je to prechod ani nič podobné ona maternica by sa čistiť mala ale nechce sa jej. Tohto roku boli cykly také ze január 3 dní február 1 deň marec apríl nič. V máji silné 4 dni. Dnes skončili. V marci aj apríli som bola na čistenie maternice lebo sa zapálila dôsledkom toho ze to tkanivo ktoré malo odísť s menštruáciou neodišlo ale ostalo dnu. Mala som nehorázne bolesti a kŕče preto som skončila na pohotovosti kde to konečne riešili. Lebo moja gyn nič. Ďalší postup? Nič 🤦♀️🤷♀️ nepovedala z čoho a prečo, tak jedine niečo s hormónmi nebude v pohode. Doteraz bol cyklus ako hodinky presný od kedy prišiel prvýkrát v 10 rokoch. Po pôrodoch sa znova hneď dal dokopy presne všetko.. A toho roku toto. Zrazu.. Iné ťažkosti nemám.
A co znamena to cistenie a marci a aprili, kyretaz?
Sliznica bola vysoka? Ovulacia prebieha? Treba hned zmenit gyn, co najskor, lebo prehlasenie chvilu trva

Zoberú krv. A neverím, že to budú nejako riešiť. Jedine co si myslím ze ponuknu sú chemické hormóny.