Môžu to byť ploštice?
Poraďte mi prosím,už pár dní sa mi objavujú stále nové vyrážky,najmä v okolí členkov.na začiatku ich mal zopár aj partner,ale nové pribúdajú uz len mne.a to počas spánku alebo keď uspavam malého cez obed...len v posteli.malý nemá chvalabohu žiadne.upratujem pravidelne aj posteľ som vyčistila.všetko máme nové,bývame v podnájme.prezeram posteľ pred spaním aj po,ale nikde nič.su veľa na jednom mieste.čo to môže byť,a ako to nájdem? :/ ďakujem

Aj môj malý ma štípance nemá chybu veľa ale má dva na krku a try na nohách jeden na ruke a to spime spolu no ja postipana nie som a maly hej. Môže to byť plostics?
@januska1994 môžu to byť aj ploštice....
baby ja som si 2 x doniesla blchu domov a to som nemala ani psa. prvýkrát som ju týždeň "lovila" a nepodarilo sa mi ju nájsť. štípala len mňa, už ma išlo poraziť. a tak som si požičala psa od sestry, dala nastriekať veterinárovi takou pipetkou na blchy a pobudol u nás týždeň. a po pár dňoch ako prišiel, bol pokoj. predsa len uprednostnila blcha psa a zdochla 🙂 musela to byť asi psia. vetoš povedal, že na niektorých ľudí idú aj psie blchy.
Myslim, ze by to mohli byt plostice. Keby sa Vam to potvrdilo mozem Vam odporucit firmu www.nicenieplostic.sk
My sme mali doma podobné štípance od ploštice, poriadne som povysávala a dezinfikovala, ale nepomohlo. Vyprala som všetko prádlo v octe, čo sa mi nakoniec vypomstilo, pretože som vybielila dosť prádla ale paradoxne toto nám na chvíľu pomohlo, na druhý deň žiadne štípance od ploštice nepribudli, ale o týždeň bolo evidentné že to nie je úplne preč, tak som zavolala firmu, http://www.profideratizacia.sk/plostice-stipance/ až na druhý krát sa im podarilo všetko vyhnať, od vtedy máme pokoj.
@brucewillis08 co vas to vyslo?
Celý byt stál niečo okolo 120 EUR, druhý krát si pán nič nepýtal.
Podľa mňa sú to ploštice, resp. podľa foto to tak vyzerá. Nemusia byť len v posteli, zdržujú sa aj v zasuvkách a podobne. Tu sa o nich dozvieš viac http://www.profideratizacia.sk/plostice-stipance/
Potom odporúčam postrieka celý byt, nie len jednu izbu.
Ahojte, prosím poraďte, už som zúfalá. Za posledné tri týždne, s prestávkami asi 4dňovymi...máme ja s dcérkou štípance. Bola som s ňou na kožnom. Vraj od blchy, alebo ploštice. Prevrátila som celý byt hore nohami. Nikde žiadna stopa ... Až na tieto dva chrobáky, či čo to je. Asi 3 mm. A prikladám aj naše štípance.
@tosomja ahoj plostice skus pohladat na madraci a nemate nahodou nejakeho psa alebo macku? Lebo psie blchy tiez stipu .
@tosomja a taketo doma nenachadzate? Tie cierne chrobaky vyzeraju ako dospely jedinec kozojeda... https://www.google.sk/search?q=kozojed&client=m...
Tie larvy vyzliekaju kozu niekolkokrat skuste take pohladat ci nenajdete...
Baby myslite ze to mozu byt? Sme treti den na dovolenke... deti takto dostipane... starsia dcera este horsie....ale teda mna aj muza to obchadza.... akoze novy hotel novy nabytok... krasne biele matrace.. tak neviem fakt.... akoze zabijem tu aj kazdykrat pred spanim niekolko komarov..... cele krvave... na posteli nie su ziadne hnede bodky... ale uplne znechutena som pri tej predstave :(
@dvojickychalani Chcem obnovit temu a opytat sa na to, či ste přišli,že či sposobuje tie akoby zihlavove Štípance. Vdaka
@star2017 plostica nema twke dlhe tykadla ani nie ie farebna
@star2017 skor blska mi to pride..staci jwdna mála obycajna
@dollynkaa a kolko vyjde taky postrek?
@tosomja co to nakoniec bolo? A ako ste to vyriesili?
@katka253111 okolp 130e v bratislave
Ahojte, prosím vás pomôžte mi, niečo ma pred dvoma týždňami postipalo, a stále na nohe pribúdajú nové.. Zaujímavé je to ze už len na jednej... V krvi mi nenašli nič, postel som už asi 5 krát pozerala, vymieňala prádlo... Ma niekto skúsenosti? Niektoré Maju aj taky zvláštny tvar, ako keby čiara cez.. Je to signál oslabenej imunity alebo nejaký hmyz? :(

Potrebujem radu, moja mala ma ako keby stipance na bruchu a chrbate, boli sme u doktorky a ta skonstatovala, ze je postipana od lienky. Lenze dcerka to ma uz tyzden. Uz sa zamyslam, ci to nie su nahodou plostice, alebo blchy 😞Hladala som, ale zatial bez vysledku.Spime v jednej posteli a ja som nemala ani jeden stipanec. A mimochodom tie "stipance" ju vobec nesvrbia. Je to mozne?