MR vyšetrenie
Ahojte.uz 3 mesiac v kuse má bolí hlava a mávam závraty cez deň.bola som už na ORL,neurológia ,endokrinologia,CT hlavy ok ,krvné testy ok.na neurológii zistená tetania.Ked prídem za neurológia že mám staráme bolesti hlavy ,mávne rukou a vraví že CT mám v poriadku .tak čo ešte chcem .mu vravím že tá hlava má boli starsidelne odkedy som prestala kojit cca 3 mesiac,že nech dá o so mnou robia lebo takto sa žiť nedá.vsetko pripisuje tetanii.to nieje normalne ,poviem že má bolí krčna ,to isté že to je tetania,šla som za druhým neurológom,tam som dopadla tak isto .že za tým je tetania.poradte mi čo ďalej robiť ?každý boží deň v kuse má bolí hlava a mávam závraty
@lajka65 pozri si aké má príznaky tetania. A ci ti sedí zvyšok. Sama musíš vedieť, či si v strese a ci si mala tetanicky záchvat.
Lekári radi pripisujú vec k niečomu, aby nemali starosti dalej. Trvala by som na MR mozgu a MR krčnej chrbtica. CT ma horšiu zobrazovacu schopnosť ako MR. Lekári posielaju na CT lebo je lacnejšie.
moze yo byt z krcnej chrbtice ja mam vyskocenu platnicku a ked ma sekne c krku ide mi to do hlavy zavrate a zvracanie obvidak mi da lieky na zaludok, uvolnenie svalstva a o tyzden som lepsie

robili ti vyšetrenie na tetaniu ? Vola sa to EMG. Máš aj iné príznaky tetánie ako bolesť hlavy a závraty ?