MUDr. Ďurovská a borelióza
máte niekto skúsenosti s Mudr. Ďurovskou ktorá sa zaoberá liečbou boreliozy? ja mám bolesti klbov, najmä nôh, šije, únavu, v krvi mi vyskakuje len borelioza, no doktori si ma pohadzujú z ordinácie do ordinácie, nechcú - teda by som povedala nevedia - to liečiť a ja už naozaj neviem na koho sa mám obrátiť. až som sa na internete dostala nejako k Mudr. Ďurovskej. liečila niekoho z vás alebo máte s ňou nejaké skúsenosti? budem vám vďačná za každú odpoveď, pekný deň
@monik_du ďakujem za povzbudenie. Myslíš, že 3 týždne ant budú určite postačujúce?
@marianella ahoj pridaj sa do skupiny na FB ktoru som tu pridavala je tam pbrovske mnozstvo ludi ktori ti vyborne poradia.
@marianella ja by som potiahla atb dlhsie na 100% ale naozaj, ta skupina je vyborna. Neboj sa, preliecite bude dobre
@liv1 dúfam, že doktorka s tym nebude mať problém, nechať jej dlhšie ant. Ak myslíš českú skupinu na FB, tak som v nej odvčera. Akurát to tam je skôr o dospelých ako o detickach, ale super veľa sa tam človek dozvie 🙂
@marianella tuto. Nespocetne vela krat tam uz riesili deti
@liv1 ďakujem, skúsim vyhľadať 🙂
@marianella v skorom stadiu ano,potom sa daju urobit testy pred douzivanim,ak by boli IgM vysoke tak sa to moze este predlzit,ale myslim si ze budu len IgG,ale daj jrj urobit aj Elisa aj Westernblot test,ak by lekar namietal ako samoplatca😉
@monik_du objednala nás na test na 5.6.Nieje to priskoro?
@marianella IgM je mozne detekovat 2-4 tyzdne od zaciatku infekcie, ziadajte si ale Western blot
Pytajte sa,som aktívny,vzdy som vsetkym cez sukromnu odpovedal
Ale nechodia mi notifikacie na tagovanie emailom
@lesik ahoj prosím ako si na tom s liecbou? Momentalne mam rovnaké problemy. Tremor, zimnica, nespavosť, nechutenstvo, tazke prehltanie, zasklby, studene koncatiny a ine. Zacalo mi to pri liecbe atb na plucne chlamydie a uz to trva dlho aj po liečbe. Posielaju ma akurat za psychiatrom ale ja nedokazem fungovat normalne.
Ahojte, moja dcéra mala kliešťa keď mala 1 a pol roka, a prišli sme na to, že sa jedná o boreliózu až po 3,5 roku 😕 lieči sa už od februára u dr. Durovskej - povedali mi, že deti sa zvyknú vyliečiť za pol roka, len sa obávam, či má len nechlacholia a nebude sa to do nekonečna predlžovať 😕 a mala imunitu v katastrofálnom stave, všetky tie časti imunity, ktoré sa vyšetrujú keď dáte otestovať CD-57 boli na hrane a samotná CD- 57 bola už úplne naspodu, resp. norma je od 2-77 a ona mala len 1 😕 to je borelióza schopná takto zdecimivat imunitu?
Ahojte, mali ste niekto pocas liečby u Durovskej zvýšené pečeňové testy?
@h0sher prosím vás vieme sa skontaktovať ohľadne tejto tématiky? 🙏 mia.slovakia@gmail.com fb: Mirka Maya Long
Ďakujem veľmi pekne

@marianella keď je to ešte v takom skorom štádiu antibiotiká infekciu zničia😉
Po antibiotikách treba pokračovať v posilovaní imunit