MUDr. Štefan Krivosudský
Zdravím
Prosím Vás ako ste na tom s reakciou doktora Krivosudskeho na vaše správy? Ja už čakám dlhšie a strácam aj nádej že mi vôbec odpíše 😒 je mi jasne že toho má veľa ale ked človek ani nevie že ako ma obsadené termíny ani nič a či ma šancu sa dostať na rad alebo hľadať niekoho iného😩
Ahoj! Dúfam, že u neho podstúpim rinoplastiku a práve som od neho dnes dostala odpoveď. Poslala som mu svoje fotky a informácie. Chcela by som sa len opýtať, či mi niekto môže povedať, ako dlho ste museli čakať na naplánovanie operácie? Bol dlhý čakací zoznam? Ďakujem!!
@cherrycake888 napisala som kedy chcem v ktorom mesiaci operaciu a pan doktor mi vyhovel. Myslim ze som dala termin o mesiac-dva a tak to ak bolo. Zaleží asi aj od nakopenia prace 🙂
@cherrycake888 treba si sama určiť kedy chceš,to mu povieš na konzultácii a potom s tým mu napíšeš mail že v ktorom mesiaci a mal by vyhovieť.
Ale tak ja som bola pred rokom a odvtedy si myslím,že ma zase viac klientiek 😀
Ahojky, kľudne napíš 😉
ahojte, môžem sa opytat, tie ktoré ste boli na konzultácii u dr. Krivosudského ako dlho prebiehala prosím? 😊
@foxy___007 ahoj, ako to nakoniec dopadlo s platenim prosim? Mna to caka o chvilu a teda ocakavam fakturu…
@monchichichi ahoj.
Zakrok som nepodstúpila. Komunikácia sa skomplikovala..
Po vysvetleni z mojej strany, ze to stanovuje zakon, sa rozhodol mi tu fakturu vystavit pred zakrokom. No nerobi to z dovodu "zloziteho účtovania, stornovania". Akože to vôbec nie je náročné. No on s tym možno nemá veľa skúseností. No ja už som o termin nemala záujem.
Keďže mu dosť dlho trvalo kým mi odpovedal na email a jeho odpoveď došla až dva dni pred zakrokom. No moje rozhodnutie ovplyvnil hlavne jeho prístup ku mne ohľadom celej veci. Email komunikacia s ním bola dosť chaoticka. Nechcem vedieť, aké komplikované by to bolo, kebyže musím riešiť reklamáciu. Proste ma ten jeho prístup odradil dať si u neho operovat nos.
Možno sa to časom zmení, no v tom momente som to cítila inak. A ja si chcem byť na 100% ista, bez akýchkoľvek pochybnosti pred zakrokom.
@cherrycake888 treba mu dat fix termin a opakovane mu to pripominat, aby na to nezabudol. možno sa to už od leta zmenilo ale nevykol dat fix termin pol roka dopredu. Stále vravel, ze ma volne termíny, no fix termin vopred nedostanete. Aspon v septembri to tak este nebolo. Bude sa vás pýtať ktorý mesiac chcete ísť a dá vám skôr mesiac vopred vediet, či vam dany datum vyhovuje. Trvajte na svojom dátume, ak musíte plánovať dovolenku, aby na to nezabudol.
@foxy___007 no tak som zvedava co posle mne, termin mam o par dni a stale som neplatila. A dnes ma zrovna aj kasel chytil :/ no kazdopadne manzel to bez faktury urcite neuhradi.
@monchichichi úplne s Vami súhlasím. Držím palce, nech vám to vyjde podľa Vašich predstáv. Ako ja chcem mat tiež operovany nos, ale nie za každú cenu..
Dobrý deň baby,ja idem k lekárovi na plastiku facelifting,sestra bola u neho a bola spokojná ešte pred 3 rokmi,na nos,viečka a brovnlifting.
Máte nejaké skúsenosti ohľadom oblasti tváre ako dlho trvalo pooperačné a ste spokojné?
@suek24 prosím a kde prebiehala konzultácia? Dcéra mu písala a prišiel jej mail, že nech príde na nejakú Lazaretsku 18 BA a tam nič nie je... Žiadna klinika... Mam obavy, či to nie je nejaký podvod..
Dobrý deň, prosím ktora ste bola u Dr. Krivosudskeho Štefana na konzultácii, môžete mi napísať, kde ste boli na tej konzultácii? Dcéra ho kontaktovala a prišiel jej mail, nech príde na Lazaretsku 18 BA, a nech si otvorí nejakým kódom. Na tej adrese nie je žiadna klinika len nejaký kozmetický salón... Nepáči sa mi to, mam obavy aby to nebol nejaký podvod. Prosím napíšte mi kde robí konzultácie, koľko sa platí a ako to funguje. Ďakujem krásne.
@mircuska17 ma tam ambulaciu. Plati sa 50 eur za konzultaciu.
@mircuska17 on operuje inde, tam robi len konzultácie, aspoň mne to vtedy tak písal, lebo tiez mi to prišlo divne. Momentálne nema vlastnu kliniku, alebo vlastny personal, tak nejak, ale "prenajima" si sluzby jednej súkromnej kliniky. Preto nie je konzultacia na tom mieste, kde operuje. Aj preto je tak komplikované dohodnut par mesiacov vopred fixny termin.
@foxy___007 ďakujem
@monchichichi ďakujem
@suek24 prosím a kde prebiehala konzultácia? Dcéra mu písala a prišiel jej mail, že nech príde na nejakú Lazaretsku 18 BA a tam nič nie je... Žiadna klinika... Mam obavy, či to nie je nejaký podvod..
@mircuska17 sedi na prvom poschodi, aj ja som tam bola. Ma tam zjavne prenajaty priestor (ambulanciu).
@mircuska17 sedi na prvom poschodi, aj ja som tam bola. Ma tam zjavne prenajaty priestor (ambulanciu).
@pauliik áno, ďakujem aj my sme tam už boli 🙂
@pauliik áno, ďakujem aj my sme tam už boli 🙂
@mircuska17 @pauliik Mohli by ste mi prosím povedať, ako si s ním môžem dohodnúť konzultáciu? Napísal som mu na e-mail, ale nikto mi neodpovedal.

@suek24 ďakujem určite bude spokojná 😉