Musí človek dostať vždy pri rakovine metastázy?
Ahojte, zaujímalo by ma, či každý človek pri rakovine dostane nakoniec aj metastázy? Alebo to nie je pravidlom? Hlavne pri rakovine prsníka by ma to zaujimalo, ale aj tak všeobecne.
@lucmirka124 dr onkologicka to videla, povedala že áno,aj takto to býva, skúsime dať oziare.
možno pre vek nechcú operovať ju .Ja si myslím že najprv by si mala preliečiť aby jej to nemokvalo a nekrvácalo. To ju ešte horšie popáli ožiarovanie. Sú rôzne masté aby jej to najprv prestalo mokvať a krvácať da sa to preliečiť najprv masťami a potom ísť na ožiare.
@alickapusinka dr kázala len ošetrovať betadine, nič iné ma to nedala.
@alickapusinka A nevieš poradiť nejakú masť na takú mokvavu ranu, ktorá by to nejako ošetrila,žeby to tak nemokvalo?
napiš mi sukromnu správu
Ono ak jej brali krv a vysledky su v poriadku tak metastazy nebudu, mne to vylucovalo do krvy celkovo dake hodnoty kym boli metastazy otvorene,ono ja brala oziare na klby bo som ledva chodila, vies pani ma svoj vek, operovat neviem ci sa niekto este odhodla, skuste par oziarov, mne sa od bolesti velmi ulavilo po nich, ale ja by si mokvajucu ranu zalepila gazou, u nas na oziaroch su zas ini lekari, podla mna ak vas onko posle na oziare, tam na radio vam zas ine vysvetlia a uvidite, tam su zas lekari kt sa venuju radio a povedia vam co ako,, pani prajem vela vela zdravia🙏🙏🙏❤️🍀

@lucmirka124 áno, aj jej ten prsník zdeformovalo. Nevieme si tiež predstaviť na takýto prsník dávať oziare, ide na posúdenie k dr či to môžu dávať. Pet CT ani neviem či robili, na nejakom RTG bola cca viac ako pol roka dozadu, pred mesiacom bola kontrola,to ju na rgt neposlala, len z krvi že metastázy nemá. Ona práveže okrem tej bolesti a zmeny prsníka nemá nič také, jesť jej chuti,všetko ok akoby. Len na bolesť prsníka sa sťažuje. Kĺby neviem, ona celkovo ledva chodí,iba po izbe aj to o dvoch barlách.