Na 8. deň od testovania mám ďalšie príznaky
Ahojte, chcela by som Vás poprosiť o skúsenosti s Covid 19. Dňa 22.12 som bola pozitivne testovaná bez nejakých príznakov, na druhý deň ma začal bolieť chrbát, križe, neskôr začala bolesti hlavy, zavraty a menšia strata čuchu a chuti, teploty som nemala. Teraz na 8smy deň sa mi začali prejavovať ďalšie ako kašel, nadcha, bolest na hrudi a bolesti žaluuudka pocit na vracanie. V noci ma oblieva studený pot a je mi na zvracanie. To som 8smy deň od testovania. Aké máte skúsenosti vy ? V prípade čo Vám pomohlo na priebeh ochorenia
Mali ste prosím Vás skúsenosť s točením hlavy, resp.pri chôdzi aj strata ako keby rovnováhy ?
Neviem či je to symptóm covidu, alebo niečoho iného ?
Pozitívny test, 5 dni “klasické” príznaky, točenie hlavy začalo až na 6.deň a pretrváva už 7 dni vkuse.
Dakujem
@oxisss no je, ale keď sa to stane doma, kým človek nechodí do prace, ešte sa to dá. Ale keď sa to stane v práci, alebo v noc, keď treba do prace ísť, informovať o dôvode, prečo sa nedá... To je ťažko niekedy uveriť, ved včera bolo všetko v poriadku... Ťažko pochopiť, že pár dní je dobrých a príde deň, keď sa človek nemôže postaviť z postele... Sama tomu nerozumiem... Dajte potom vedieť, či vám to prešlo. Pekný večer a skoré uzdravenie bez zdravotných problémov... 👍
@oxisss 1.den skriabanie v krku z ničoho nič. Druhý deň večer zrazu bolesť krku nebola žiadna, v noci zimnica a teplota 39. Ráno zvýšená teplota 37,5. 2 dni bolesť chrbta neznesiteľná, zvýšená teplota 37,5. 5.den strata chuti. Po 10 dňoch ok. Chuť sa nevrátila, som skoro 3 mesiace od ochorenia. Pred mesiacom sa mi objavil fantomovy pach. (cítim cigaretový smrad, ktorý reálne nieje, chuť stále nemám)... Mam po Covid napadnute neurologické centrum.
Este taka otázka museli ste volať aj na RUVZ a nahlásiť sa? Lebo som volala obvodnemu lekárovi,aby som sa nahlásila a kázal mi zavolať aj tam.
@oxisss A to točenie hlavy sa Ti pridružilo ráno ako si sa zobudila ? Lebo u nás to bolo veľmi zvláštne tým, že až okolo 12 tej na obed keď priateľ znovu spal, sa zobudil nato že sa mu strašne točí hlava a cela miestnosť, až ho naplo. A odvtedy to pretrváva už 8 dni 😳 Tak mám obavy z toho že to prišlo tak náhle v spánku a či je to vôbec z Covidu ?
@99jane99 Nie mne sa to točenie hlavy a mdloby stávajú večer ked zaspávam vtedy ma obleje studeny pot a mota sa mi cely svet .. neviem či to je z covidu .. môže to byť aj tým že je človek slabý stale leží, málo príjma jedlo neviem ... nedostava sa dost kyslíka do hlavy keďže telo je oslabené a nehýbe sa .. fakt netušim dúfam že to čo najskor prejde ja mam dnes 9ty deň
ahoj prosimt a ako si natom?
@chiccco ahoj tuším sme začali rovnaku len na mna prišla únava 25.12 v piatok večer ale cely deň som sa cítila nanič. V sobotu už teplota do 38, bolesť hlavy celého tela, ale mna bolela koža ako keď sa spália na slnku a taktiež som mala taku chodíš u bolesť po tele, nevedela som vstať, v nedeľu 27.12 teplota do 37 hlava bolela, kašeľ sa pridal ale dalosa. Testy mi manžel vybavil na 28.12 samozrejme v utorok vyšli pozitívne a to som už postupne strácala chut Sj čuch. Trosku sa mi obnovil ale malinko. Mne bolo opäť nanič v piatok 1.1 a sobotu 2.1. Nič som nevládala, teraz sa to dá, teplotu som už nemala hádam sa nevráti. No my bojujeme Sj s manželom deti sú v pohode takze aj keď je to ťažké musíme sa postarať. Rýchle zotavenie.
@stascha ahoj no ja som dnes 13 deň a dá sa povedať ze nebyť toho suchého kasla,tak mi nic nie je našťastie,ale volala som na RUVZ A spýtala sa ako to vlastne je z karantenou ze ked mam este mierny kašeľ a ze sa predlžuje,co ma moc neteší,lebo co som počula kaslat mozem aj mesiac po covide a uz by som rada vyšla trochu aj na čerstvý vzduch
baby a mali ste niektora antibiotika?ak ano ake alebo co ste si davali co hovorite o kasli?
@angelinja ja som antibiotiká nemala,na kašeľ som mala stoptusin,ditustat,tusirex,ako by som ani nic nemala,absolútne ziadna ulava od suchého kasla,od vcera mam kodein,uvidím este je skoro hovoriť ci zabral,este pijem cibulovy čaj a nadparujem sa nad tym ako varím tu cibulu,co by som za to dala keby sa mi vlhko odkasle
@oxisss ahojcek, čiastočne sa to obnovilo, ale teraz je zase pre mna všetko veľmi slané, ja čo skoro vôbec nevolíme, a kyslé je výrazne. S čuchom je to veľmi slabé, hádam sa to časom upraví. Len ten kašeľ jedna chytí mám pocit že si vyplujem pľúca, ešte Sj kychnut sa bojím lebo ten poriadny nádych nezvládame.
@chiccco no tak to čaká aj nás, lebo takti kašlať budeme ešte Adi dlho, ja si dávam hedelix lebo mám k tomu všetkému ešte ochorenie pečene, takze ju nechcem zaťažovať. Našťastie som mala teplotu len 1 a pól dňa takze nemusela vela paralelu . No ale tiež je to už lepsie len ten kašeľ

Verím aj ja... Vam prajem, aby ste boli čím skôr v poriadku...