Nadmerná únava

patrissaa
10. jún 2023

Ahojte,v poslednom čase na sebe pozorujem,že som nejak viac unavená nič sa mi nechce stále by som najradšej len spala, u mojej Dr. to skončí pri magnéziu kt.samozrejme užívať nemôžem 🙂 ..mám aj intolerancie na potraviny,myslite si,že to môže mať súvis?

svetlonos
11. jún 2023

@patrissaa Ahoj,
preco nemozes magnezium? S intoleranciami unava suvisiet moze. Daj si zistit, ci mas plny zasobnik zeleza (z krvi), nie len zelo. Ja som mala zadobnik prazdny. Dostala som infuzie zeleza a vitaminu C, 3x a bola som ako znovuzrodena.
Vyskusaj 🙂

patrissaa
autor
11. jún 2023

@svetlonos magnezium nemôžem kôli nízkemu tlaku 😀 o to môžem požiadať svoju obvodnú dr.že? A ak by som chcela tie infúzie dajú sa aj bez toho že by mi to odporúčil dr.? Ďakujem

svetlonos
11. jún 2023

@patrissaa
Ano pziadaj obvodnu o krvne testy. Mne infuzky oredpisal internista po zapale osrdecnika. Jednu infuzku mi dal prami u seba v ordi a dalsie dve mi dal uz obvodny dr, tiez u seba v ordinacii. Prestahovali sme sa a z oba mi zustili malo zeleza. Chcela som infuzku, povedala to interniststke ( v ramci veklej prehliadky a ta ze mi to nepichne v ordinacii u seba ani za svet 😅.
Ona videla u niekoho ako mu ta infuzka nesadla a ze nech mi to kludne daju ale v nemocnici, keby nieco.
Takze neviem ako to bude u vas a kam sa obratit koli tej infuzii. Opytaj sa dr svojej. Ja teraz beriem 90gramov denne v prasku Oleovital forte. Kupujem to v AT, bez predpisu. Balenie 30 ks stoji medzi 24- 34€.
Nema ziadne vedlajsie ucinky, nie je mi zle od zaludka ani zapchy nesposobuje. Aj na SK su dobre doplnky na prirodnej baze. Klasicke tbl. na predpis su vacsinou na fogu, koli tym vedlajsim ucinkom.
Infuzku mi tento krat dat nechceli kedze som tehotna. Drzim palce.

maris5
11. jún 2023

Ak prides k lekarke, ze si dlhodobo unavena, mala by ti urobit krvy obraz a hodnoty stitnej zlazy. Ci pozrie a vidi, ze magnezko zaberie na vsetko? Dodrziavas dietu, t.j. nejes potraviny, ktore nemas?

patrissaa
autor
11. jún 2023

@maris5 Doteraz mi žiadne také vyšetrenia nerobila vraj je všetko v normách 😀 aj tlak som u nej mala v norme a na kardiológii mi vraveli že na môj vek mam veľmi nízky tlak,Diéty dodržujem musím 😀 takže teda skúsim ísť za odvodnou a zistit co ako