icon

Nadmerné ochlpenie u žien

rybkalucka
29. júl 2015

Ahojte! Prosim vas zienky, je tu niekto taky, kto ma nadmerne ochlpenie? Hipertrichosis az Hirzutismus? Brali ste nejake lieky na zmiernenie rastu chlpkov? Ja som chodila na endorkinologiu ked som mala 18, teraz mam uz 29 ale nadmerne ochlpenie mi ostalo a stale sa to zhorsuje. Uz mi rastu tvrdsie chlpy aj na brade, fuzoch, po boku lic, po bruchu,... ma niekto skusenosti so zmiernenim rastu tychto chlpov? Nejaky liek alebo nejaku liecbu? Pripadne aj nieco alternativne?

Strana
z2
styva7
17. okt 2024

@ivkav5 ja som sa tiež bála, že bude problém s otehotnenim keďže mám rozhádzané hormóny a čakám už druhé bábo . Takže sa neboj . Ale je pravda ,že má moc trápi ochlpenie aj tam kde by ho ženy nemali mať . Ja mám aj PCO takže kvôli tomu to ochlpenie... No našťastie som prirodzene otehotnela a to už mám 36 rokov . Dúfam , že všetko dobre dopadne .

8611
22. nov 2024

@lalala1234 Ahoj...viem ze stary prispevok...ale prosim Ta ako ste to poriesili? Mame to podobné😔😪

8611
22. nov 2024

Poprosim vas...mamicky ktore ste pisali....ako su na tom dcerky teraz?.Mame podobny problem...aj s ochlpenim. Aj menzesom.dakujem🤍

8611
6. dec 2025
@berunka08

@chimenka moja dcéra ťa má s tým tiež problém. Začala som to riešiť s ňou už od 11 rokoch. Tiež chlpy na chrbte rukách nohy má jak chlap. Zistili je polycysticke vaječníky.. Teraz má 16 rokov menzes poriadny ešte nemala len také spinenie... Zatiaľ ho skúšame rozbehnúť dufastonom a uvidíme čo doktorka povie ďalej. Má dokonca aj ohryzok som z toho zúfalá...

@berunka08 Dobry deň, viete sa mi prosím ozvať do správy? Riesime podobne...😞😓 ochlpenie na tvari, lica, bokom brady, cgrbat, prsty na nohach...ruky...som zufala..endokrinologia vsetko ok, gynekologia tiez...mame ist zase v januari na kontrolu...tam chodime kvoli nepravidelnemu menzesu... prosim, ak viete poradit....budem cakat..dakujem❤️❤️❤️

Strana
z2