PCOS a nadmerné ochlpenie

28. sep 2020

Ahojte.Liecite sa tu niektora na PCOS a co vam pomohlo v liecbe?Trapi ma nadmerne ochlpenie..citim sa uz ako muz..chlpy vsade(cele brucho,okolie prs,nohy-no hrozne).Pomohla vam antikoncepcia?

123369
28. sep 2020

Ja mám tiež pcos,ale ja našťastie nadmerné ochlpenie nemám mňa trápilo akné a veľa a všade,ale neviem o žiadnej liečbe teda,mne pomohlo otehotnieť,aj keď sem tam ešte nejaké mám.Asi by som si kúpila epilator a odstranovala tak, alebo u kozmetičky,ale to by si tam stále pchala prachy, alebo skús ten Philips lumea.

gaska44
29. sep 2020

Ahoj,ja mam to iste. Pcos a nadmerne ochlpenie. Zatial som na nic neprisla. Antikoncepciu som brala od 15tich cca 7 rokov a uz nikdy viac. Je pravda ze som menej zarastala ale mojmu telu a psychike to vobec neprospelo. Uz je to 5 rokov co ju neberiem a citim sa ovela ovela lepsie no ochlpenie sa zhorsuje. Teraz mam 28 a za par tyzdnov rodim. Ono ta antika ti problem nevyriesi, je to skor nieco docasne,neviem kolko mas rokov a ci chces deti v buducnosti no cely zivot na anike byt urcite nechces. Mam ale pocit ze ked som vyradila z jedalnicka cukor a mliecne vyrobky tak minimalne na brade sa rast spomalil.
Po porode budem skusat nejaku alternativnu liecbu, ak na nieco pridem tak ti dam vediet 😀 ale chapem tvoju frustraciu. Tiez mi trvalo to ako tak prijat,zmierit sa s tym, a vnimat sa zensky a sexi aj ked som chlpatejsia ako moj muz 🙊😆