icon

Nádor na mozgu

lili246
8. okt 2025

Nádor na mozgu skúsenosť -bolest hlavy mierna v oblasti čela na prvej strane dlhodobo každý deň
Ahoj mam bolest hlavy už vyše 5 týždňov nieje to hrozná bolest ale taká stredná pulzujúca mala som aj očné okey nesposobuju mi to oči zajtra idem k neurológovi nemám žiadne iné ťažkosti zatiaľ ….pošle ma na CT rovno či ešte nie ? Aké máte skúsenosti ? …

Strana
z2
venom19
8. okt 2025

A nie je to od chrbtice?

lili246
autor
8. okt 2025
@venom19

A nie je to od chrbtice?

@venom19 nie už som bola aj na fyzio mala som síce stuhnutu krčnú ale nepomohlo ani to

venom19
8. okt 2025

Ak by to bolo od chrbtice, tak by pomohlo dlhodobejsie cvicenie, masaze... 🙂

anonym_841ae2
8. okt 2025

Známeho časti bolievala hlava v oblasti spánku, stupňovalo sa to, už nezaberalo ani bežne dostupné lieky. Bolesť niekedy mierna a niekedy taká, že ho to odrovnalo. Našli mu nezhubný nádor v mozgu. Operovali ho a klop klop je v poriadku. To len ako skúsenosť, ale nemusí to byt tvoj prípad. Môžeš mať aj migrénu. Tá bolesť býva pulzujúca.

marhulka13
8. okt 2025

@lili246 nie si teraz aj tehotna ?

lili246
autor
8. okt 2025
@marhulka13

@lili246 nie si teraz aj tehotna ?

@marhulka13 nie 🙂

lili246
autor
8. okt 2025
@anonym_841ae2

Známeho časti bolievala hlava v oblasti spánku, stupňovalo sa to, už nezaberalo ani bežne dostupné lieky. Bolesť niekedy mierna a niekedy taká, že ho to odrovnalo. Našli mu nezhubný nádor v mozgu. Operovali ho a klop klop je v poriadku. To len ako skúsenosť, ale nemusí to byt tvoj prípad. Môžeš mať aj migrénu. Tá bolesť býva pulzujúca.

@anonym_841ae2 jasne rozumiem a nevieš náhodou či mal dlhodobo tie bolesti tak ze v kuse ja neviem mesiac a každým dnom to bol horšie ? Alebo hocijako raz prestalo a potom sa vrátilo ?

lili246
autor
8. okt 2025
@lili246

@anonym_841ae2 jasne rozumiem a nevieš náhodou či mal dlhodobo tie bolesti tak ze v kuse ja neviem mesiac a každým dnom to bol horšie ? Alebo hocijako raz prestalo a potom sa vrátilo ?

@lili246 myslím tak ze na dennom poriadku to mal celý deň

simsalabim
8. okt 2025
@lili246

@lili246 myslím tak ze na dennom poriadku to mal celý deň

@lili246 moja mama mala nador na mozgu a vobec ju hlava nebolela.

lili246
autor
8. okt 2025
@simsalabim

@lili246 moja mama mala nador na mozgu a vobec ju hlava nebolela.

@simsalabim áno sú aj také aj také prípady 😞

anonym_285
Odpoveď bola odstránená
lili246
autor
8. okt 2025
@anonym_285
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_285 ďakujem pokúsim sa tam vypýtať 🙂 aké mala mamina tie bolesti ? Dali sa vydržať? Mala ich v kuse ?

anonym_68e43b
8. okt 2025

to co pises nie je vobec indikacia na CT ani na MRI, menej sa pozoruj pi dostatocne ak mas problem s prilisnym pozorovanim sa tak smer psycholog atd

anonym_68e43b
8. okt 2025

po namatkovom precitani tvojich dalsich tem zbytocne cokolvek komentovat, objednaj sa hned zajtra psychiatrovi

lili246
autor
8. okt 2025
@anonym_68e43b

to co pises nie je vobec indikacia na CT ani na MRI, menej sa pozoruj pi dostatocne ak mas problem s prilisnym pozorovanim sa tak smer psycholog atd

@anonym_68e43b ako sa mam menej pozorovať keď ma to boli nie veľmi ale boli a už to človeku dlhodobo ide na nervy a je stoho nervózny

anonym_285
Odpoveď bola odstránená
alickapusinka
8. okt 2025

No ked si nezažila ešte obrovský migrénicky záchvat tak môže to byť aj toto príznaky na vracanie, traška, mega otrasna bolesť trošku prestane potom znova prišerne boli.Môžeš mať migrenický syndrom alebo začiatky migreny načo myslieť hned na najhoršie môžeš mať aj epileptický záchvat aj vtedy pulzujuco boli hlava.Nie nie je pravda že epilepsia je len o bezvedomí aj toto čo popisuješ môže byť epilepsia.

anonym_841ae2
8. okt 2025

No jeho niekedy aj prestala bolieť keď si dal lieky ale potom ho bolela uz stále.

katulienkax
8. okt 2025
@anonym_68e43b

@anonym_68e43b hlúposť hovoríš, ja som kvôli bolestiam hlavy bola na mri, treba si to vydupať od neurológa . Nebolo to síce hneď ale bolo.

lili246
autor
8. okt 2025
@anonym_68e43b

po namatkovom precitani tvojich dalsich tem zbytocne cokolvek komentovat, objednaj sa hned zajtra psychiatrovi

@anonym_68e43b ja viem aký mam problém neboj trpim panickou poruchou takto aspoň hladam skúsenosti od iných a to mi dosť pomáha ak nemáš čo k tomu povedať tak prosím ignoruj 🙂 niesi povina odpovedať stačí ignorovať 😌

lili246
autor
8. okt 2025
@katulienkax

@anonym_68e43b hlúposť hovoríš, ja som kvôli bolestiam hlavy bola na mri, treba si to vydupať od neurológa . Nebolo to síce hneď ale bolo.

@katulienkax
Áno budem na tom trvať určite … aj sa ti niečo potvrdilo ?

anonym_0a8097
8. okt 2025

Moja kamoška má nádor na mozgu a tiež ju hlava nebolela, dostala epi záchvat a MRI ukázalo nádor.

anonym_2bd692
8. okt 2025
@anonym_68e43b

@anonym_68e43b taktotedanie

.zase??????!!!!

anonym_7f819b
8. okt 2025

Ach jaj, keby sa na kazdu bolest hlavy dava CT, tak vsetci ziarime ako dazdovky v Cernobyle.

tribaby
8. okt 2025

@lili246 a ORL vyšetrenie bolo? Obyčajný zápal dutín to môže byť.

lili246
autor
8. okt 2025
@tribaby

@lili246 a ORL vyšetrenie bolo? Obyčajný zápal dutín to môže byť.

@tribaby idem aj tam ale teda najprv ma poslali neurológovi 🙈

lili246
autor
8. okt 2025
@anonym_7f819b

Ach jaj, keby sa na kazdu bolest hlavy dava CT, tak vsetci ziarime ako dazdovky v Cernobyle.

@anonym_7f819b tiež som za to neni :( a bojím sa toho

lili246
autor
8. okt 2025
@anonym_2bd692

@anonym_68e43b taktotedanie

.zase??????!!!!

@anonym_2bd692 neriešte prosím 😉 ak sa neviete vžiť do panickyvh atakov a úzkosti nikdy nepochopíte ! Tak poprosím ignor … rada by som bola zdravá ! Žiaľ môj mozog nadpriemerne rozmýšľa a rady od ľudí ma povzbudia !

tribaby
8. okt 2025
@lili246

@anonym_2bd692 neriešte prosím 😉 ak sa neviete vžiť do panickyvh atakov a úzkosti nikdy nepochopíte ! Tak poprosím ignor … rada by som bola zdravá ! Žiaľ môj mozog nadpriemerne rozmýšľa a rady od ľudí ma povzbudia !

@lili246 bude dobre, držím palce 😊

andrea2323
8. okt 2025
@anonym_841ae2

@lili246 ahoj ak máš panickú poruchu, je dost možné, že tvoje telo je v napätí - krk, šija, všetko stuhnuté a z toho ťa môže bolieť hlava. Najmä ak vravíš, že je to na jednej strane - to je skôr príznak migrény. Ja som mala nádor a nemohla som vydržať, nezaberali minžiadne lieky, len som ležala, nič som nejedla, vracala som atď.. to je taká bolesť, akú človek nikdy nezažil - obrovská. Ako píše aj tu anonym. Potom ma to už bolelo stále a nič nezaberalo.
@anonym_841ae2

Strana
z2