Nafúktuté brucho

nikola1987
11. aug 2020

Ahojte, prosím vas nie je tu niekto kto ma strasne nafúknuté brucho? A ja neviem z čoho, teraz skôr zeleninu konzumujem, a skôr večer keď si lahnem som stras e nafúknuta, a pri tom som nejedla, a zle dýchanie, bola som u lekára, chcela som odporúčanie aj na kariologiu, ale robila mi EKG aj to co sa dava na prst, a neposlala ma ze to mam všetko super. 🤷‍♀️🤔

insert1980
22. nov 2021

@halabolka ja som obehla sono hadica ďalej kolonoskopia krv a všetko ok. Že to je stresom.

halabolka
22. nov 2021

@insert1980 tiez mam za sebou vsetky mozne testy na gastre. Nic mi nezistili. Ale mam aj pp a prave tym sa mi prejavuju zachvaty, ze napr. ked som dlho niekde medzi ludmi a stojim v rade napr. na poste, tak sa mi tazko dycha a brucho sa mi uplne vyduje. Ked odidem, tak to ustupi. Takze asi to bude stres, len naozaj netusim ci sa z toho da vobec vyliecit. Ataky uz mavam iba velmi zriedka a slabe, ale to brucho ako tehotna mam nonstop.

insert1980
23. nov 2021

@halabolka hádam to raz zmizne 🤗

jana7843k
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ginokk
20. dec 2021

pridam sa ako chlap, po 40tke mi zacalo rast brucho, tak som zmenil stravu, zacal viac cvicit, dovtedy som byval taky ani chudy ani tlsty, aj svaly celkom, teraz po 2 mesiacoch cvicenia a zmeny stravy som s hrozou zistil, ze tych 5kg co som schudol mi schudlo z ramien, ruk a hrudnika a brucho ostalo rovnake, ide ma slak trafit z toho, to radsej by som ostal silny s bruchom
a tiez nejem vela, aj alkohol som vyrazne obmedzil a takmer nonstop mam brucho nafucane, az ma tak tlaci