Ahojte, prosím vas nie je tu niekto kto ma strasne nafúknuté brucho? A ja neviem z čoho, teraz skôr zeleninu konzumujem, a skôr večer keď si lahnem som stras e nafúknuta, a pri tom som nejedla, a zle dýchanie, bola som u lekára, chcela som odporúčanie aj na kariologiu, ale robila mi EKG aj to co sa dava na prst, a neposlala ma ze to mam všetko super. 🤷♀️🤔
@insert1980 tiez mam za sebou vsetky mozne testy na gastre. Nic mi nezistili. Ale mam aj pp a prave tym sa mi prejavuju zachvaty, ze napr. ked som dlho niekde medzi ludmi a stojim v rade napr. na poste, tak sa mi tazko dycha a brucho sa mi uplne vyduje. Ked odidem, tak to ustupi. Takze asi to bude stres, len naozaj netusim ci sa z toho da vobec vyliecit. Ataky uz mavam iba velmi zriedka a slabe, ale to brucho ako tehotna mam nonstop.
@halabolka hádam to raz zmizne 🤗
pridam sa ako chlap, po 40tke mi zacalo rast brucho, tak som zmenil stravu, zacal viac cvicit, dovtedy som byval taky ani chudy ani tlsty, aj svaly celkom, teraz po 2 mesiacoch cvicenia a zmeny stravy som s hrozou zistil, ze tych 5kg co som schudol mi schudlo z ramien, ruk a hrudnika a brucho ostalo rovnake, ide ma slak trafit z toho, to radsej by som ostal silny s bruchom
a tiez nejem vela, aj alkohol som vyrazne obmedzil a takmer nonstop mam brucho nafucane, az ma tak tlaci
@halabolka ja som obehla sono hadica ďalej kolonoskopia krv a všetko ok. Že to je stresom.