Nahlásili by ste ordináciu s vnukom lekárky?
Dobrý deň,
Mama je chorá a úplne malátna, má teplotu, tlak jéj stúpa, má hnačku, povracala od rána 5x.
Brat mal byť v práci od 9:00 a tak ju o 7:00 zaviezol k Dr.
Po dvojhodinovom čakaní ju tam nechal a šiel do práce.
Mama sa nám nehlásila dlho a tak nám zostalo iba čakať kedy príde domou.
Teraz je 12 hodín a ozvala sa.
Keď mi povedala čo sa tam dialo tak som zostala až v šoku.
Pani doktorka v svojéj ordinácii mala vnuka ktorý vyšetroval pacientov a písal do počítaču čo mu stará mama (lekár) diktovala.
Chlapec mal cca 10 rokov a teda do detailov nepôjdem ale vyšetrenie trvalo hodinu.
To že sa vytvorila rada je najmenej ale to z čoho som ja v šoku je to že lekárka oznámila vnukovi že bude musieť isť von lebo téjto tety sa budú robiť odbery a výtery z rektuma, čo chlapec odmietol a teda tam aj zostal.
Moja mama odmietla výter z rektumu pred ním, zobrali jej iba krv a sama si to taka malatna nosila do nemocnice.
Je mi to jedno keď sa tu nejaká mamina nájde že to je jéj syn a jéj mama alebo svokra, lebo mi toto príde úplne cez.
Toto už kde sme že sa toto stáva?
Nahlásili by ste to?
Nikto nikomu neublížil ale mamin stav fakt neból a ani nie je na srandu, neviem ani čo k tomuto dodať... som len nasratá...
Ja sa musím fakt smiať. Pod každý druhý príspevok niekto napíše že je to troll ale pod takouto vymyslenou kktinou sa tu rozčulujete 🤣 Veď sa zamyslite trochu.Koľko príde denne k doktorke ľudí? 30? Viac? A nikto by sa o tom ani len nezmienil? Čakárne sú plné ľudí čo húlákajú keď ich niekto predbehne a tu sa poslušne nechali vyšetrovať deckom? Ja sa nečudujem že je naša krajina v takej riti v akej je keď uveríte každej hovadine 🤦🤦🤦

co ti...ebe 👀👀👀👀volam políciu! Odkedy je detská práca legálna?