Nájde sa tu niekto, kto mal Covid?
Ak ano, zujimali by ma priznaky ludi, co realne mali toto ochorenie. Ja uz mam tyzden nasledujuce priznaky, bolest hlavy, kychanie, bolest hrdla, potenie, bolest tela. Bez kaslania a teploty. Neviem, ci to moze byt covid. Mojej lekarke sa uz 3den neviem dovolat, na testovanie som sa objednala ako samoplatca az na 7.9. Akurat zistujem ze tu naozaj nic nefunguje. Malo sa testuje, plne kapacity, na test sa dostanete o tyzden. K lekarke ist s s priznakmi nemozem, dovolat sa neda.
@tslobik no a is predstav ze ju nepustia do obchodu... Lebo mne sa to stalo prednedávnom, bolo jedno ze som mala práve vydszibfikovane ešte smradlave ruky... A vraj si musik ešte tam... Znovu.. Odišla som
@simca06022011 Však toto, takže zase je to len vedomé poškodzovanie zdravia niektorým. Lebo jej Dr. povedala, že ak bude dezinf. používať nikdy sa toho kožného problému nezbaví. Takže všetci sa cháňme.....ale kopa jednotlivcov si zničiť zdravie už môže.
@simca06022011 múdro si spravila. A na takú poškodenú kožu....už tu spomínaná mrsa sa chytí bez problémov.
@poopsie My sme za celého pol roka nepoužili doma dezinfekciu. Umývame ruky vodou a prírodným mydlom. Ja som kedysi dávno mávala kožné problémy a vtedy mi kázala len čistú vodu. Ako som sa pozbavovala doma chémie, je to všetko ok. Tak mi tu nebude nikto diktovať s cím si mám umývať a dezinf. ruky, keď viem, že mi to škodí.
@evamarek77 No ešte to...tie gumené nebodaj? Kde sa mi za pár sekúnd spotí ruka. To som zabudla, to bolo tiež to, čo mame lekárka zakázala. Ale to ešte pred korona situáciou, keď ich používala v záhrade.Dusiť kožu v rukavici. Ja mám svoje ruky rada.
@evamarek77 Kopec ľudí v mojom okolí ma problémy s rukavicami, ale ty nemáš tak nemôže mať ani nikto iný 🙈🙊
@evamarek77 To je pravda. S nezmyslami mám problém veľký. A to preto, lebo viem ako funguje moje zdravie a čo je pre mňa a moju rodinu prospešné a čo škodlivé.
@simsalabim tak ťažko ako covid , plus bacila ma v nose kvantum ľudí a napr.taka mrsa robí velký problem v zdr., ale nie je taka atraktívna a kvantim iných bacilov ci vírusov ...
@simsalabim prečo sa nezatvara skola kvoli meningitíde , dokonca ani čiernemu kašlu atď.
@evamarek77 tu nejde o to čím ma clovek problem ale o to , ze z covidu sa stala celosvetovo politicka vec bez akejkolvek logiky , realne alkoholova dezinfekcia na ruky robí tažke zapaly na pokozke , mat cely deň na ruke rukavice je riadna hlúpost a duplom ak vyfasujes tie najlacnejsie este dobre pudrove a jednu krabicku na 24 hod.pre xx ľudí , rúska detto ....logiku ma jedno a to aby sa liecili a testovali klinicky chorí ľudia ako to bolo pred covidom a vzdy to fungovalo , aby sa chranili starí , polymorbídny ľudia , ale nie tak, ze im nadiktuje štat noste rúško , dezinfekciu , ale keď uz diktuje ...nech im ju aj zabezpečí , či urobí dostupnejšou , lebo vidieť babičku alebo deduska s jednou dožužvanou plachtou na nose ....im viac škodí ako pomôže , ale dôchod nepustí.
@aristka dovolim si s tebou nesuhlasit 😉
@simsalabim možes ja ako človek s praxe , viem o com hovorím a lutujem hlavne ludí ktori vdaka tejto cudnej situácii pridu o pracu a budu da hádzat pod vlak , ci tie poskodenia na detoch , ktore uz vznikli behom izolacie ktora tu bola a nema ich kto liecit a nasledky si ponesú a virs co je sranda , ze bohatí na tejto situacii zas len bohatnu a z nas si robia ovce ....
@aristka aj ja som clovek z praxe 😉 Ale suhlasim v tom, ze mi je luto ludi, co prisli ci pridu o pracu, nedostali vhodnu zdravotnicku starostlivost... alebo mi je luto aj maturantov, ktori sa v lete nemohli tak vyblaznit a cestovat. No a mnohi bohati na tejto situacii nebohatnu, niektori urcite ano, ake zdaleka nie vsetci. No hadat sa o tom sa mi vazne nechce.
@evamarek77 hallo , nie si len ty , je kvantum odvetví kde ho realne musia mat ludia cely den.
@evamarek77 TY a zatiaľ, lebo si zdravá.

@simca06022011 mojej mame kožná zakázala akúkoľvek dezinfekciu.