Nájde sa tu niekto, kto mal Covid?
Ak ano, zujimali by ma priznaky ludi, co realne mali toto ochorenie. Ja uz mam tyzden nasledujuce priznaky, bolest hlavy, kychanie, bolest hrdla, potenie, bolest tela. Bez kaslania a teploty. Neviem, ci to moze byt covid. Mojej lekarke sa uz 3den neviem dovolat, na testovanie som sa objednala ako samoplatca az na 7.9. Akurat zistujem ze tu naozaj nic nefunguje. Malo sa testuje, plne kapacity, na test sa dostanete o tyzden. K lekarke ist s s priznakmi nemozem, dovolat sa neda.
@mrva a test ste nemuseli mat into. Že ste negatívny?
Ja akurát prekonávam,som sestra, prvý deň len zimnica a zvýšená teplota, v práci mi urobili test, pozitívna. Ešte v ten deň večer teplota 38,5°C, začali bolesti hlavy svalov a kĺbov + nauzea, na ďalší deň teplota stúpala zatiaľ najviac nameraná 39,2°C už tretí deň, pridružila sa nádcha , hrdlo ma neboli, kašeľ sem tam suchý, teplota sa ťažko zráža treba zábaly,nevládzem som slabá, čo sa týka bolesti tak chrbtica, ramená zápästia a kĺby prstov, hlava, čo bude ďalej neviem,ale tým čo tomu neveria odkazujem ,, začnite" kolegyňa mã kašeľ produktívny je zachripnutã a ozaj čuch a chuť som stratila , moja rada čuchajte k octu. Ja ho už necítim,. Poviem vám pravdu,nepodceňujte to, covid je tu, držím palce aby ste boli zdraví.
15
dbry denchcem sa spytat niekde som tu videla ze sa nejako vola strnaka na FB o post kovide syndrdome nieco podobne..neviemto najst a na fb sa mito neukazue prosim neviete nazov na fb?
Dobrý deň, chcem sa opýtať...mozno sa to tu už niekto pýtal, ale nemám čas to tu čítať podrobnejšie....s rodičmi žijeme v jednom dvore,domacnost máme každý zvlášť, naši mali coronu od 18teho...teda boli 10 dní v karanténe, ja som bola tiež pozitivna...dnes mi končí karanténa....lenze...ocino od soboty horuckuje, karanténa mu skončila 28.1.dnes bola mama u jeho lekarky a ta jej povedala, ze maju byt obaja zasa v karanténe....chcem sa opýtať, to akože znova mám byť v karanténe aj ja s priateľom a deťmi? Či už nie? Ďakujem za odpovede
Ahojte baby. Kedy ste šli po covid do práce? Hneď po skončení karantény alebo ste boli aj dlhšie na PN? Ja by som sa veľmi nehrávala do práce ešte týždeň som doma s covidom. Ďakujem
U nás to dostal syn, potom ja a dcéra. Muž s nami s covidovymi už vyše týždňa a ešte to nedostal.

@monika2525 mne kázali zavolať obvodnému lekárovi, ktorý mi vydá potvrdenie o ukončenie karantény. Zavolaj jemu.