Najlepší liek na depresiu a úzkosť
Zdravím vás priatelia. Neviete mi poradiť nejaky liek proti depresii, úzkosti? Ja teraz beriem DULSEVIA, ale idem na kontrolu a potrebujem zmeniť liečbu, lebo tie lieky mi nezaberajú a sú slabé. Doktorka sa má opýtal, že čo by som chcela, ale ja neviem...ona je taká skeptická...nech jej poviem a ona mi dá...ale ja fakt neviem. Už som brala aj iné no nespomeniem si. Prosím poraďte mi. Vďaka
zvláštna lekárka... však bežný pacient ani nepozná všetky lieky... iné sú na nespavosť, iné na panické ataky... čo vyhovuje jednému - druhému nerobia najlepšia popr. má veľa vedl. účinkov...
Zmen lekara, lebo ak sa ma lekar opyta co mi ma predpisat, tak to vypoveda vsetko o jeho odbornosti.
Žiadne lieky Ti nepomôžu...🤨
Mne pomohol sertralin
Chcem sa vás opýtať že aké boli priznaky nakoľko mne sa to stalo pred troma dňami z ničoho nič som mala také zlé myšlienky predstavy že čo ak by som si niečo urobila potom hrozný strach napinanie a búšenie srdca a triaška mám 4 deti do roboty dáma práca potom autoškola a ešte aj domáce s deťmi bojím sa strašne že ako do dopadne ak s niekým telefonujem tak hneď to prejde práve som u svojho obvodného lekára no bojím sa strašne mám hrozný strach ďakujem za ktorúkoľvek odpoved
@zuzana33355 ideálne si vybaviť vyšetrenie u psychiatra, môže to byť panicky, uzkostny záchvat, mne napríklad presne na toto po porážke predpísali Escitril a odvtedy je to dobré.

@amajlik jeden moj dobry kamarat braval eliceu a citil sa po nej fakt dobre aj to bolo vidiet. 🙂