Nakazili ste sa chrípkou od detí?
Ahojte, ak mali vase detičky teraz chripku. Nakazili ste sa ci odolali? Ak ste ss nakazili, tak po kolkych dnoch sa to u vas prejavilo a co vam bolo?
Minulý týždeň mali riadnu chrípku moje deti, bola som s nimi deň a noc a neochorela som. Muž, chodil do práce, bol s nami len večer, spal v inej izbe a ochorel. Tak si vyber
Ahoj,minulý týždeň boli obe deti choré. Starší syn mal chrípku A,mladší nie. My dospelí sme "toto kolo" ostali zdraví. Tentokrát 🤷♀️
Nie nenakazili. Ale dopovali sme sa vitaminmi a robili prevenciu. Dva tyzdne lezlo s chriokou a my sme zostali ok.
Áno dcérka začala teplotovat minulú nedeľu, v stredu jej vysiel test na chripku B. Mne je zle od piatka, od dnes mi už nasadili atb. Čiže cca o 5 dni začalo byť zle aj mne. Ona je už skoro fit, mne je úplne zle, ledva žijem.
Moje 3 deti mali naraz chripku pred 2 tyzdnami a vobec som sa nenakazila a to som ich vkuse obskakovala, kychali, kaslali na mna, dokonca som po nich dojedala 🙈😃 a nic. Ja si myslim ze uz mam pri troch perfektnu imunitu. Dufam ze to tak aj ostane.
Ja som sa nenakazili, ani muž..obe deti teploty cca 7-8 dni..ale kolegyňa sa nakazila a ju to chytilo dosť zle, deti to zvládli za par dni
@laurikagab
@anjelik87
@kvietok1233
@palculienka40
@kikulienkadd
@taktotedanie
@qwert87 dakujem vam vsetkym za príspevky🙂 vidim ,ze to je vysoko individualbe a zavisi od imunity, tak uz sa len modlit ci to chytim ci nie :D
Oktober nádcha vsetci..laryngotracheitida okrem muža...december Covid asi deti a ja...brutalny priebeh u mňa, strata čuchu, teraz chripka syn doniesol zo školy..do 4dni som kľakla do postele, šialene niečo nevladzem chodit, dcera 2roky zatiaľ nič, manžel nič.Ja zjavne nemám imunitu žiadnu akebo len slabucku
Skus stary babsky receot kazdy vecer za stamperlik alebo aj pol stamprslika domacej alebo aj cistej vodky so stipkou korenia. Vyskusane.😉
Syn (7) prišiel vo štvrtok domov zo školy s teplotou. Ja som zaľahla v nedeľu. Manžel a dcéra sa nenakazili.
@bety19 ja nie som tehotná a bolo to o držku 🤦🏻♀️ každý deň niečo iné, raz telo, raz hlava, raz nos, raz hrdlo.. syn mal len vysoké teploty a potom pár dní kašeľ. Ja takmer bez teplôt, ale celkovo to bolo horšie ako kovid. Naposledy som mala chrípku ešte v minulom storočí ako školáčka...
Naši mali teraz chrípku a ja angínu 🙈
My sme stále chorí ako začal malý chodiť do škôlky , predtým zdravé dieťa , teraz furt ochorieme obaja ,najskôr ja a potom muž , a ja vždy najhoršie som na tom ale musím fungovať lebo nemá kto iný a väčšinou do 3-4 dni od choroby malého som chorá aj aj , a odo mna to chytí muž . A nič chrípku treba vylezat, vetrať , veľa piť a ležať ale to môj malý nechce iba fakt keď ma vysoké horúčky tak leží inak je stále akčný .
kazde 3 tyzdne sme chori… raz donesie jedno dieta, raz druhe alebo manzel z prace… vacsinou tak 2 tyzdne sme chori kym si to vyposuvame vsetci.. potom su opat 2-3 tyzdne v skole a opat nejaky virus… syn v piatok zacal z brusnou chripkou… a od pondelka manzel a od utorka ja a maly rocny… dcera 5 rocna jedina nechytila ale ona mala zapal ucha a na to antibiotika a preto to asi nedostala… a uz muz pisal dnes ze ho boli hrdlo a to nepresiek ani tyzden 🫣
Nie, nenakazili sme sa. Staršia dcérka mala chrípku, 7 dní vysoké teploty, bolesť hlavy, tela, hrdla, kašeľ...už je zdravá, už sú to 2 týždne a nenakazili sme sa, ani mladšia dvojročná dcérka...
Ahoj, ja som sa nakazila opakovane, syn a dcéra chrípka začiatkom januára, vyše 2-tyzdnov kým sme sa z toho dostali a minulý týždeň v piatok syn teploty, opäť chrípka, a ja od pondelka teploty,bolesť tela, celková slabosť, začalo to v piatok bolesťou hrdla, čiže my sme so synom tak naraz nejako, dcéra zatiaľ odoláva, uvidíme dokedy 🤦 čiže po týždni som zase ochorela a tentokrát je to oveľa horšie 🤦🤦
Áno ,syn doniesol zo škôlky ,aj im zavreli škôlku. O dva dni som sa ja cítila pod psa so zvýšenou teplotou a potom mladší mal rovnaký priebeh ako starší. 4 dni horúčky 39. A my dospelí sme len soplili. Deti aj sople aj vlhký kašeľ.
hej mala mala, horucky 2 dni, inak nic. ja asi po 3 dnoch, nadcha - tyzden. Potom zas muza bolelo hrdlo trochu kaslal, asi 4 dni.
My od syna nie, ani ja, ani manžel a to som s ním spala na gauči, kašľal mi do tváre a zbierala som po ňom usoplené vreckovky...možno to bude tým, že som bola chorá pred Vianocami a aj manžel, syn vtedy neochorel od nás...ale neviem, či sme mali chrípku vtedy, nemali sme vysoké teploty ale ja som sa cítila vtedy zle aj mesiac.
syn ma od soboty horucky podla testu chripka typ A vsetci sme zaockovani. zatial nikto iny nema priznaky
Malý mal v nedelu horucky a ja som mala včera už cez 37 a dnes 38,9. Čiže nedela-utorok.
A načo ti to je prosím ta? Trocha čudná otázka
Moje dve deti chrípku prekonali a ešte sa doliečujú. No bol to des. Potom u nich v škole vyhlásili chrípkové prázdniny a boli cca týždeň doma. Aj my máme od dnes chrípkové prázdniny (pracujem v školstve - nie tam, kde chodia moje deti). Včera sme napr. poslali domov 2 choré deti - malátne s vysokými teplotami. Ja sa ešte našťastie nejako držím, avšak veľa kolegov je chorých. Už včera nemal pomaly kto učiť a zastupovať. Často sa stáva, že sa nakazím od deti, či už mojich alebo v práci.
Syn doniesol chripku typu B teraz v januari ( v triede im to schytalo naraz 12 deti ), do 1 dna som ju chytila aj ja.. On chory 2,5 tyzdna; ja uz 4ty a stale nie som OK a aj horucky som brala ovela horsie nez on..
My sme to postupne chytili všetci, rozsirenie od 1.po posledneho člena domácnosti trvalo presne týždeň.
Zatial som to nedostala, 3 dcerky chore, druhy tyzden doma. Kaslu a soplia "len". Teplotg, zapalene hrdlo, zvracanie a hnacky nemali vobec. Cudujem sa, lebo som medzi prvymi chora zvycajne.
Moji mali pred 2r taku ze fajnu, silnu, ale my dospely sme sa akosi nenakazili.

Nakazila som sa vzdy ked bolo chore moje dieta
Je jedno ci malo chripku, anginu
Ked je chore dietw som chora ja ked som chora ja chore je aj dieta ( napr covid)